Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Go down

Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Писане  Минато@ on Чет Мар 03, 2011 2:14 am

А знаеш..........

_________________
Техники:
# Eight Trigrams Sealing Style
# Flying Thunder God Technique
# Four Symbols Seal
# Rasengan
# Summoning Technique (Toads)
*Dead Demon Consuming Seal
avatar
Минато@
Джонин
Джонин

Брой мнения : 718
Points : 6
Join date : 08.09.2009
Age : 21
Местожителство : Коноха

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Писане  Райкаге on Чет Мар 03, 2011 5:03 am

Райкагето и АНБУ нинджата напуснаха града. Райкагето прочете още няколко пъти много внимателно писмото в което беше описано всичко по мисията. Заключиха с нинджата да се отправят към селото скрито в дъжда и по специално околностите, беше твърде опасно да влязат в селото. След 2рия си ден, нинджите бяха в околността на държавата. От търговци разбраха, че кагето на селото или по-точно владетеля се казва Ханзоу. Това обаче се оказа погрешно, според разказа на кръчмаря при когото бяха отседнали за през ноща, се оказа че Ханзоу е изчезнал. Жителите на града скрит в дъжда не са го виждали от 4-5 месеца. Някои от тях дори се осъмнявали, че може Ханзоу е умрял и има нов владетел. Този слух разпространила нинджа на име Хайато, който твърдял, че служи на новия владетел. Тази нинджа е била приближен на Ханзоу и може би знае нещо. Все пак според инфото от други нинджи, следотърсачи, са били забелязани хора с черни наметала и червени като кръвта облачета в града. Нинджите имали специфични очи, сивкави с безброй черни кръга. Разбира се това не беше 100% сигурно, но нали затова се провеждаше мисията, за да се събере още инфо. Хайато имал голямо имение около града, което Ханзоу построил заради предаността му. Къщата се намери лесно. Имаше 5 нинджи пазачи. Анбу нинджата даде добра идея. А използва своята електрическа броня и нападна къщата като разби стената с юмрук, след това се оттегли. През това време пазачите решиха, че ги нападат от селото на дъжда и всички се отправиха към стаята на господаря си, за да го защитят. И това е голяма грешка. Анбу нинджата използва своята техника и мина под земята. Озова се в стаята, в която щяха да влязат пазачите. След като сложи 5 експлозивни бележки и се върна по обратния път, стаята гръмна и половината къща се стовари върху пазачите. Хайато изтича набързо пред къщата, за да види какво става. А се спусна към него и го повали с една ръка като внимаваше ударът да не е фатален. След като провериха пазачите, а те бяха мъртви, А и нинджата свалиха Хайато в мазето, където го вързаха здраво. Решиха да си устроят лагер там, все пак трябваше да спят някъде, а заложника беше ценен източник. А се опита да изтръгне нещо от Хайато със сила, но без успех. Анбу нинджата обаче беше подготвен и използва генджутсу. След няколко часа, Хайато започна да се поддава на излюзиите. Единственото нещо което успяха да научат беше, че има нов господар на име Пейн. Той бил човека описан в доклада на следотърсачите. Той бил лидер на прочутата организация Акатски и последното потресаващо откритие е, че през определено време Пейн искал да му се носят умряли трупове. Един от тези трупове бил видян с сиви очи, с черни кръгове. Според Хайато това е нинджата от доклада. Все още никой не бил виждал или контактувал с Пейн. Той е мистерия... След това Хайато изпадна в безсъзнание, явно излюзиите и промиването на мозъка са причината за това. А и Анбу нинджата пренощуваха в лагера в мазето на къщата при заложника ...

ПП. Утре още .
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Писане  Райкаге on Пет Мар 04, 2011 1:17 am

На другата сутрин Хайато се събуди. Той беше развърван, изпитваше голяма болка в главата, а тялото му беше изтръпнало. След като се огледа и се опомни, разбра какво се е случило. Анбу нинджата и А се бяха махнали. Заложникът щеше само да ги забави, затова те го бяха пуснали. Според Анбу нинджата от него няма какво още да се научи. А и анбу нинджата бяха провели следния разговор:
- Какво ще правим с Хайато- започна А.
- Няма какво още да научим. Спомените и мозъкът му са защитени. Всичко което можеше да изкарам от него го знаеш. Лидерът на акатски и владетеля на селото скрито в дъжда е Пейн. Той живее в най-високата кула в града. Според мен труповете се използват от Пейн с някаква цел, щом е видял мъртвото тяло, но съживено със странни очи... Явно използва някаква своя способност, поне така мисля.- поразсъждава анбу нинджата.
-Ами сигурен ли си... А беше прекъснат..
-Дали е истина ли? Мога да гарантирам, че тези спомени са 100% истински и няма как да си ги е измислил. - след тези думи анбу нинжата се наведе и продължи- Но знаеш ли защо хокагето избра мен да те придружа? Защото имам способност, която ще ти е от полза. Мога да промивам мозъка на хора със специалното си джутсо и се разхождам из тяхното съзнание, търсейки спомени. Няма какво да научим от него повече. Предлагам да го оставим, само ще ни пречи да се върнем до селото. Дори там няма да могат да разберат нищо повече.
- Да се връщаме в селото?!?- въкликна А- изкам да разнищя тази история до край- продължи той.
- Твърде опасно е да навлизаме по навътре в местността.. или в града. Тези акатски не са щега работа. Имам едно предложение, но незнам дали ще се съгласиш. Все пак ти си водача на групата.
-Слушам- подкани го Райкагето.
- Освен способността да правя генджусу, аз мога също и да засичам и проследявам чакрата на нинжите. С тази моя способност имам план как да разберем дали този Хаято казва истината. Според не достатъчно ясен спомен, тази нощ ще бъде транспортирано тяло до Пейн. Разбира се ние няма да навлизаме в града, защото знам от къде ще бъде транспортирано тялото до Хайато. Все пак тези тела се докарват до града, а от там други се занимават с транспорта им до кулата.
- Значи знаеш къде ще е срещата? Защо не ми каза по-рано... Да тръгваме.
30 мин след случката Хайато се събуди, а нинжите вече бяха много далеч от него...
Райкагето измисли план как да се доберат до мястото на срещата. Анбу нинжата щеше да се трансформира в Хайато, а А в личния му бодигард. Така и направиха. Мястото беше недалеч от къщата на Хайто, в една падина. Както и забелязаха в падината имаше таен тунел, който водеше до портите на града. След като стигнаха до мястото, веднага съзряха 2ма човека. Единият беше качен на каруца, другият беше не много висок, слаб, на средна вързраст човек. И двамата нямаха протектори на главата и не бяха нинджи. Както стана ясно по-късно, това били търговци които донасяли хляб по нареждане на Ханзоу. Анбу нинжата и Райкагето взеха пратката, дървен сандък. След това търговците си тръгнаха. А отвори сандъка. Вътре имаше черен чувал с цип. След като го отвориха, вътре видяха женско безжизнено тяло облечено в черно наметало.
- Не очаквах да видя това- каза изплашено А- Всичко е било истина... - продължи той.
- Да... Търговците си мислят, че носят хляб на Ханзоу, както е било и преди, а всъщност в момента носят трупове на Пейн. Ханзоу е бил убит. Вероятно всичко е било подготвено, обзалагам се, че човекът който е пращал "хляба" е пионка на акатски... - произнесе се Анбу нинджата.
- Добре разсъждаваш и мисля, че е правилно - похвали го А.
- Сега връщаме ли се?
- Не, трябва да си довършим работата. Трябва да минем през тунела и да занесем "хляба"- изсмя се Райкагето.
Двете нинджи тръгнаха и не след дълго преминха от другата страна. От другата страни ги посрещнаха две нинджи.
- Какво носите? -запита ги единия.
Двамата герой се зачудиха какво да отговорят, дали тези двамата знаеха?
- Хляб- отговири А
- Добре, влиахте.- каза втория и дръпна лост. Една малка вратичка се отвори и четеримата влязоха.
- Оставете сандъка тук и изчакайте, днес лорда ще закъснее.- каза първият и се засмя.
- Ще се срещнем с лорда ли?- запита оплашено Анбу нинджата.
- Разбира се, че не с истинския лорд. Какво ти става днес Хайато държиш се страно. Изчакай го, ние отиваме да пази отвън. След това 2мата излязоха.
- Какво ще правим сега? -запита Анбу нинджата А.
- Чакаме и се придържаме към плана.
След малко в стаята влезе човек с качулка на глават
- Хайато докара ли тялото?
- Да- отговори Анбу нинджата.
- Остави глупаците да си мислят, че носиш хляб. Чух разговора, вярвам ти, че си лоялен. След тези думи в стаяте влезе още една ниндва подобна на него, двамата взеха сандъка и излязоха от стаята. В последния момент Анбу нинджата и А забелязаха черен предмет, приличащ на прът, дебел колкото пръст забит в дланта на нинджата която говореше с тях.
- Служете добре на Лорд Пейн!- това бяха последните думи на нинжата с качулката.
- Мисля, че това е последният труп който Хайато е донесъл тук, този който е видял след това жив. Току що получих проблясък от спомените на Хайато. Този прът, който и ти и аз видяхме е същия който е видял Хайато в ръката на умрелия прът. Няма съмнение, че това е трупа и е жив. Да се махаме.- прошушна Анбу нинджата на А. След това излязоха без проблем и без много дам у мислят се отправиха към Коноха. След 2 дена пристигнаха там. Веднаха докладваха на Хокагето.
- Мисля, че ситуацията е много сериозна- започна А. След това разказа всичко на Минато а Анбу нинджата потвърди всичко ...


avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Писане  Минато@ on Пет Мар 04, 2011 3:40 am

-Браво,момчета.Тази информация е много важна за Коноха.С нея ще разгадаем ситуацията много по-бързо отколкото без нея.А относно заплащането.И двамата получавате по 260 руо.Сега сте свободни.Искам само АНБУ-то да остане при мен......


П.П-ТУк ще си говорим с АНБУ-то.Няма да пиша какво ще стане ясно по-късно.

_________________
Техники:
# Eight Trigrams Sealing Style
# Flying Thunder God Technique
# Four Symbols Seal
# Rasengan
# Summoning Technique (Toads)
*Dead Demon Consuming Seal
avatar
Минато@
Джонин
Джонин

Брой мнения : 718
Points : 6
Join date : 08.09.2009
Age : 21
Местожителство : Коноха

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге и АНБУ-то.

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите