Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Мисията на Изуна-Ранг C.

Go down

Мисията на Изуна-Ранг C.

Писане  Минато@ on Нед Мар 06, 2011 7:37 pm

Мисията ти е да занесеш едно писмо до Казекагето в Суна.Мисията не изглежда трудна,но с оглед на скорошните случки с Мадара Учиха всяко излизане от селото е рисковано.


П.П-Всички ще разберът за какво става дума в писмото,когато пристигне.

_________________
Техники:
# Eight Trigrams Sealing Style
# Flying Thunder God Technique
# Four Symbols Seal
# Rasengan
# Summoning Technique (Toads)
*Dead Demon Consuming Seal
avatar
Минато@
Джонин
Джонин

Брой мнения : 718
Points : 6
Join date : 08.09.2009
Age : 21
Местожителство : Коноха

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Изуна-Ранг C.

Писане  Учиха Изуна on Нед Мар 06, 2011 8:27 pm

Изуна на драго сърце прие мисията и пое скрола. На излизане от офиса хокагето го предупреди за Мадара Учиха и плановете му. Изуна премигна "брат ми..? Не... той не би ме нападнал." Така младият Учиха излезе и пое към Суна. Пътят беше 3 дена, за това се беше запасил с нужните провизии. Първият ден мина нормално. Той извървя доста от пътя и стигна до един крайпътен ресторант, където обядва. Имаше много дружелюбни хора там, с които Изуна размени някоя и друга приказка, след което продължи по пътя си. Но момчето не забеляза, че някакъв силует с вдигната качулка го наблюдаваше през зялото време докато беше в магазинчето.
Изуна продължи пътя си и стана вечер, задуха вятър. Момчето разтърка раменете си и реши да си направи лагер за през нощта. Намери съчки и използва огнена топка да запали огъня, за да се топли. Разопакова провизиите си и започна да се храни, с това, което беше взел. Тогава изведнъж чу шум изастана нащрек, макар че изглеждаше така, че нищо не беше дочул. Качулата фигура се прокрадна зад него и беше извадила кама, с която тръгна да го промуши и камата се заби в Изуна, но той изпуфка. Качулатата фигура разшири очи когато изведнъж до гърлото й беше допраян кунай, който Изуна държеше.
-Нито движение...
Фигурата обаче се подсмихна и пусна димка. Изуна отскочи, но в следващият момент дима се самовзриви при контакт с въздуха и изхвърли Изуна право в едно дърво. Той изпусна кунаят си. Фигурата го хвана за врата и повдигна.
-Къде е писмото? - изсъска той.
-Нхх... - Изуна нищо не каза.
-Къде е ?! - непознатият затегна хватката си.
-Няма да ти кажа...
При тези думи ядосаният непознат заби Изуна силно в един клон и се обърна към раницата му - отиде да търси скрола там. Изуна обаче се понадигна докато врагът му беше в гръб. Беше се престорил, че пада в безсъзнание. Подсмихна се и направи знаци - време беше да приложи уменията си наяве!
-Катон: Хосенка но джутсу! - той избълва поредица от огнени топки, които се разлетяха на различни страни. Противникът не се усети, отскочи от една от топките, но в този момент втора го удари и той падна на земята. Изуна изтича към него, вадейки друг кунай, но тогава забеляза, че целият беше облепен с експлозивни бележки, които са се активирали, при което Изуна грабна раницата и използва шуншин, за да се измъкне от мястото навреме Чу се огромна експлозия. Изуна погледна назад притеснен "Не бива да се спирам! Незнам дали беше просто разбойник или наемник, но факта, че знаеше за скрола ме притеснява!" - заключи Изуна и се затича бързо към Суна.
Той бяга нон-стоп, без да спира за почивка и стигна по-бързо, но когато се яви пред кагето и му даде скрола, се строполи изморен на земята. Казекагето като видя това заповяда да бъде осигурен подслон за Изуна докато се възстанови, както и храна като стане, защото момче било кожа и кости.
След няколко дена Изуна се възстанови напълно, благодари на милите хора от Суна и се върна в Коноха където предаде репорта на хокагето и сподели за странната атака над него.
-Какво толкова е имало в писмото, хокаге-сама, че някой като него ще знае и ще го иска? - полюбопитства Изуна, но отговор не получи, защото не било в работата му. Замислен, Изуна напусна офиса на хокагето.
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Изуна-Ранг C.

Писане  Минато@ on Нед Мар 06, 2011 8:45 pm

- Отлична работа Изуна.Получаваш 25 руо......

_________________
Техники:
# Eight Trigrams Sealing Style
# Flying Thunder God Technique
# Four Symbols Seal
# Rasengan
# Summoning Technique (Toads)
*Dead Demon Consuming Seal
avatar
Минато@
Джонин
Джонин

Брой мнения : 718
Points : 6
Join date : 08.09.2009
Age : 21
Местожителство : Коноха

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Изуна-Ранг C.

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите