Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Изворът

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Изворът

Писане  Югито on Чет Фев 18, 2010 4:17 am

Спокойно място на което човек може да отдъхне
avatar
Югито
Генин
Генин

Брой мнения : 2386
Points : 973
Join date : 08.09.2009
Age : 20
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

http://narut0.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Югито on Чет Фев 18, 2010 4:20 am

Саске дойде за да се поотпусне малко той съблече дрехите си и влезе във извора и се отпусна .. След няколко минути започнна да плува малко след това се замисли кого да предизвика и реши да предизвика Казакагето на приятелски двубой Exclamation
След около половин час Саске излезе от водата изсъхна сложи дрехите си върху банските и тръгна към градът ..
avatar
Югито
Генин
Генин

Брой мнения : 2386
Points : 973
Join date : 08.09.2009
Age : 20
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

http://narut0.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Заемаща място on Съб Яну 22, 2011 3:38 am

Ханаби дойде огледа се за натрапници , съблече се и си облече банския.
След това поплува.
след това се подсуши и си тръгна.

Заемаща място
Генин
Генин

Брой мнения : 1233
Points : 1992
Join date : 16.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Съб Яну 22, 2011 6:34 am

За 5мин Райкагето пристигна до извора. От половината страна беше заобиколен от скала, а от другата половина- палми и тропически храсти. А реши да си почине 30мин. Той се съблече и влезе във водата. Там поплува и отпусна мускулите и чакра точките. После излезе от водата, изсушисе и се облече. Реши да се качи на една, по-здрава, палма. Без проблем той концентрира чакрата, разпредели я в краката и се качи без проблем, от там скочи, направи задно салто с винт Very Happy и се приземи успешно на крака. Стъпи върху водата, тръгна да върви по нея, А искаше да види дали е усвоил добре техниката, след като видя че се справя чудесно, той направи 2-3 пъти 3те основни техники. След това той седна и се концентира в чакрата си, той се опитваше да я овладее на пълно. Райкагето я събираше и изтрелваше из цялото тяло, после я концентрираше в определени точки. Това продължи 30мин, когато предцени че се чувства отпочинал, той стана и започна да увечава чакрата си както и нивото й, след като стигна определен капацитет и достатъчно високо ниво на сила, той взе едно листо от дърво, стисна го между двете ръце и започна да влага всичката тази мощна чакра в точката на дланта на 2те ръце. А влагаше толкова много чакра, че земята около него образува кръг в който се откъртиха парчета пръст, после станаха на пясък, а земята стана една дупка. След като свърши с това, той отвори дланите, а там листото още стоеше цяло. Опита още 2 пъти в продължение на 15мин но нищо не стана. Накрая използва цялата си чакра, концентрира я цели 5мин, после я "пускаше" през 2те чакра точки 15мин, накрая когато разтвори шепи, листото се беше скъсало 1/4 от едната страна, това беше добър знак че А ще увладее електрическата чакра по скоро. Преди да се прибере в селото, Райкагето призова 2та куная от скрола и за почна да удря по тях, направи около 500 удара, когато счете че се е упражнявал достатъчно ,той си събра чантата и се отправи към квартирата.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Съб Яну 22, 2011 4:36 pm

Саске дойде да релаксира Very Happy Свали горнището си, влезе във водата и заспа..

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Нед Яну 23, 2011 2:12 am

Саске се събуди и реши да потренира, но видя, че мястото не беше подходящо. Той излезе от водата, качи се на едно дърво и се огледа. Момчето видя, че на 200 метра от него има хубава обширна поляна и тръгна на там.. Когато стигна, той сложи тежестите на краката си и започна да бяга, но тъй като поляната беше огромна и Саске не можеше да обикаля цялата той метна 5 куная в различни страни. Получи се нещо като кръг, който беше приблизително с диаметър 800 метра. Момчето започна да бяга около кръга.. Той не си даваше много зор, а докато тичаше разглеждаше местността. Още при първата си обиколко Саске видя, че на близо има малка рекичка и се зарадва.. След десет обиколки той отиде до рекичката, за да пие вода, а след това продължи да бяга. Тази процедура Саске повтори пет пъти. На последната 50та обиколка момчето едва си движеше краката, за това както винаги след бягане, мяхна тежестите и легна за коремни преси. Отново както последния път той сложи едната тежест върху краката си и започна коремните. Направи четири серии по 100. След тях отново отиде да пие вода. След това момчето егна за лицеви. Саске направи 50 лиеви с тесен захват, а след тях продължи да прави с широк.. Когато направи и 50 от този тип, продължи да прави на една ръка.. Направи 35 на лява ръка, а след това същия брой и на дясна. Момчето пи вода и след като вече краката му се поотпуснаха, започна клякания.. Направ 300 клякания и реши, че му стига толкова тренировка на тайджутсу за днес. Момчето се върна в извора да си почине малко.

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Нед Яну 23, 2011 3:10 am

За да се увери че е подготвен за изпита, Райкагето започна първо да съсреодоточава чакрата в себе си и да я събира и разпръсква в продължение на 30мин. После направи 3те основни техники. По-нататък съсреодоточи чакрата в краката и се качи на едно дърво, после потича малко по водата. Остана да усвои започнатата от вчера техника. А беше тренирал тук вече 1 час. Той взе едно листо от дървото и го сложи между дланите си и концентрира чакрата, като я увеличи и повиши нивото и дори повече от вчера. Той я съсреодоточи в 2те точки на дланите, когато ги разтвори, той беше скъсал 1/4 от листото. След 3часа, А беше скъсал 50 листа, като последното беше дополовина. Райкаге потренира още 2часа и вече късаше винаги листото на цяло. Накрая, А почувства парене между дланите, когато погледна, той не само беше разкъсал листото, а и имаше черна тлееща още дупка. Това беше знак да премине към следващата фаза на контролиране над електрическата си чакра. Той се приближи до водата и си сложи 2те ръце на нея и започна да прави същото упражнение. След час чакрата му свърши, той се опита да увеличи остатъка като се концентрира, когато видя че не успва, той увеличи нивото й до колкото можа. Тогава направи същото упражнение, накрая след още 30мин, във водата се появи електичесво за няколко секунди. Райкагето видя, че напредва в контрола на електрическата чакта, но за жалост капацитете му се изчерпа. Тогава Райкагето се изкъпа и поплува малко във водата за почивка, чакрата му се стабилизира, мускулите му се отпуснаха. След известно време А счете за по-добре да се прибере в хотела и да си почине.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Нед Яну 23, 2011 6:23 am

Саске излезе от извора и се запъти към полянката, за да потренира точността си. Направи седем клонинга и ги трансформира в малки мишени. Той извади седем шурикена, прицели се и видя, че със всичките е уцелил, за това реши да го направи по интересно.. Момчето направи нови семед клонинга, които трансформира като старите. Той затвори очи и метна шурикените, но за жалост пропусна с един, за това продължи да опитва, докато не успее да уцели с всичките. След доста опити Саске най-накрая успя и разбра, че това е лесно за него.. Момчето направи нови пет клонинга и им каза да бягат в различни посоки. Той се прицели и свали всички клонинги, за това реши да пробва като при мишените.. Саске направи нови клонинги, които започнаха да бягат.. Той внимателно слушаше стъпките и от първия път уцели всички.. За финал момчето направи 15 клонинга и с последната си чакра използва сенбон срещу тях.. Доволен от треировката си, Саске се запъти към хотела на Суна.
П.п. - Някой да изтрие второто мнение на Райкагето Smile

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Заемаща място on Нед Яну 23, 2011 10:00 pm

Ханаби дойде и се потопи.
Отпусна се.
След известно време силата и се върна.
Тя си тръгна

Заемаща място
Генин
Генин

Брой мнения : 1233
Points : 1992
Join date : 16.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Пон Яну 24, 2011 5:37 am

Райкагето пристигна следобед на извора. Всичко вървеше по план. А започна с леки упражнения. Първо направи 3те техники по 1път, после започна да събира и запръска чакрата в продължение на 5мин. След това взе 1листо и го подпали между дланите си с чакра, разходи се малко по водата и се качи на едно дърво. Когато скочи, направи винт и се приземи като направи огромна дупка. Накрая се приближи до водата. А беше на път да усъвершенства вчерашната техника. Той си сложи 2те ръце на водата. Започна да влага цялата чакра в 2те чакра точки на дланите. Във водата се появиха искри, след 1мин и електрическа чакра. Той я поддържаше 15сек. След 4 часа опити, той вече я задържаше за повече време, но чакрата му се изчерпа. Тогава, той се изправи и започна да я концентрира. А извади по-голямото количество чакра от своя "чакра басейн" и повиши нивото й. Тогава реши да я превърне във електрическа чакра и да я изкара през всички чакра точки на тялото и да се научи да прави Lightning Armor. Той разпредели всичко и я концентрира. А знаеше какво трябваше да направи със всяка чакра точка, той беше свикнал вече със 2те точки на дланите. Разбира се това беше много трудно, едно е да внимаваш за 2 точки, друго е за всички. След няколко опита, той се беше обградил със слаби електрически потоци, но те бяха прекалено малки, а и бяха потоци, той не успя да се обгради целия със електричество.Явно не всички чакра точки я изнасяха извън тялото, а и не я поддържаха като ток. А беше доволен, трябваше да потренира този техника още няколко дни и щеше да я усвои и да я прилага повече време, а и тя щеше да е по-силна. Той успя да възпроизведе едва 5% от техниката в пъния и вид. Той не предцени че е нужно да изхабява цялата чакра, защото забеляза, че Конан идва. Навярно, тя можеше да го научи да прави някоя нова техника.

ПП. Raiton Kage Bunshin/ Lightning Release Shadow Clone (нз как е точно) ако може.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Заемаща място on Пон Яну 24, 2011 5:43 am

ПП: в ръцете има много чакро точки

Заемаща място
Генин
Генин

Брой мнения : 1233
Points : 1992
Join date : 16.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Пон Яну 24, 2011 6:01 am

ПП. Знам, аз говоря за точката посредата на дланта. Когато Наруто правеше същото упражнение и той там концентрираше,дори и при разенгана пак. Или се лъжа?
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Заемаща място on Пон Яну 24, 2011 6:13 am

Пп: аха.кога в всяка ръка има 8 точки ок

Заемаща място
Генин
Генин

Брой мнения : 1233
Points : 1992
Join date : 16.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Заемаща място on Пон Яну 24, 2011 5:06 pm

Ханаби дойде и се съблече.
Потопи се във водата и релаксира.
След това почна да си играе с чакрата.
Тя я караше да обикаля тялото и и най-накрая я освобождаваше.
Усещаше че със всеки ден ставаше по-добра.
След това направи 10 дължини и излезе.

Заемаща място
Генин
Генин

Брой мнения : 1233
Points : 1992
Join date : 16.11.2010

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Темари on Вто Яну 25, 2011 2:12 am

Темари дойде и зачака А, за да му покаже новата техника...
avatar
Темари
Джонин
Джонин

Брой мнения : 985
Points : 2338
Join date : 14.09.2009
Age : 23
Местожителство : Суна

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Вто Яну 25, 2011 2:17 am

А беше заспал под дървто. Той се изправи и поздрави Темари, тогава тя започна да му обяснява...
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Темари on Вто Яну 25, 2011 2:30 am

- Днес ще учиш Lightning Release Shadow Clone. Целта ти е да влееш светкавици в сенчестите си клонинги..
avatar
Темари
Джонин
Джонин

Брой мнения : 985
Points : 2338
Join date : 14.09.2009
Age : 23
Местожителство : Суна

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Вто Яну 25, 2011 2:42 am

А не владееше сенчести клонинги, той добре знаеше, че когато комбинира 3те основни техники той ще поличи клониг. Затова първо направи 5 опита. Първо начално правеше по 1клонинг , след 5те опита-3клонинга, а след още 5- той беше овладял техниката и правеше по 4(без да броим него). Сега оставаше да вложи електрическа чакра. Той с лекота преобразува обикновенната си чакра в електрическа. След това направи знаците за сенчест клонинг, но добави и знаци за Lightning Release. Резултата беше един клонинг зареден с електричество. Той направи правилно техниката, А искаше да я упражни още, но чакрата му свърши. 1клонинг беше достатъчен, А можеше единствено да се научи да разпределя чакрата в клонинга и така можеше да намали количество чакра, защото сега той беше вложил прекалено много. Райакгето реши да направи малко раиджутсо треноровки, преди това обаче искаше да чуе мнението на конан за техниката.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Темари on Вто Яну 25, 2011 2:59 am

-Усвои я вече, браво! Трябва да си починеш, не мислиш ли? - каза Темари, след като А свърши с тренировката си...Преди да си тръгне обаче, момичето искаше да се увери, че райкагето е в относително добро състояние.
avatar
Темари
Джонин
Джонин

Брой мнения : 985
Points : 2338
Join date : 14.09.2009
Age : 23
Местожителство : Суна

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Райкаге on Вто Яну 25, 2011 3:26 am

-Разбира се, че съм добре-отговори А. Това което не ме убива ме прави по силен, помниш ли? Райакгето се усмихна. Сега ще отида при скалите да потренирам ударите си, а после ще се върна пак тук привечер- довърши А и се отправи на път.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Темари on Вто Яну 25, 2011 3:32 am

След малко Темари също си тръгна..
avatar
Темари
Джонин
Джонин

Брой мнения : 985
Points : 2338
Join date : 14.09.2009
Age : 23
Местожителство : Суна

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Вто Яну 25, 2011 4:56 am

Саске дойде на поляната, която беше намерил. Той направи тренировката си за тайджутсу, почина си малко и направи и тренировката си а точност. След двете тренировки Саске отиде до извора да си почине.

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Вто Яну 25, 2011 5:47 am

Саске излезе от водата, но беше упорен, за това реши да не се прибира, а да пренучува близо до извора.

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Вто Яну 25, 2011 5:54 pm

Саске се събуди и се запъти към поляната, за да направи 2те си тренировки. Когато започна да тича и забеляза, че вече не е толкова изморително за него, за това увеличи броя на обиколките. Същото беше и при коремните, лицевите и кляканията, за това увелии и тяхния брой с 30. След първата тренировка Саске не беше толкова уморен както вчера и реши да отдели повече внимание на точността.. Като за начало той направи вчерашната си тренировка. След като приключи Саске направи тази тренировка още три пъти, а след тях се запъти към извора за почивка.. Той влезе в извора и се отпусна.

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  no name on Сря Яну 26, 2011 5:40 am

Саске излезе и тръгна към хотела.

no name
Генин
Генин

Брой мнения : 234
Points : 429
Join date : 12.04.2010
Age : 20

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите