Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Изворът

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Изворът

Писане  Сасори on Нед Окт 09, 2011 6:17 pm

Сасори дойде след дълга почивка и седна на земята,за да започне да събира чакра.След дълго събиране на чакра той извади свитъкът,в който бяха запечатани 100-те марионетки и той ги призова.Момчето пусна чакра нишки от краят на пръстите си,ала неможеше да изкара достатъчно нишки дори за 20,но продължаваше да опитва и всеки път изкарваше повече и повече,ала чакрата му бе на свършване,а той неможеше да се помръдне,но не спираше да опитва.След половин час работа той хвана 50 кукли като изкарваше от всеки пръст по 5 чакра нишки и с всеки опит те заздравяваха все повече и повече.Момчето успя да хване 80 с много опити и на краят на силите си.Оставаха му още само 20,момчето седна на земята събра чакра почти до краят на лимита остави всички кукли и в този момент пусна по 9 нишки от всеки пръст.Той хвана 90 марионетки,ала не бе достатъчно.Той остави всички и събра чакрата си до лимита пусна чакра нишки които хванаха всички 100 кукли,а след това той започна да се упражнява над контрола.След 4 часа тренировки,чакрата му свърши,но все пак момчето усвои достатъчно куклите си,за да може да победи 50 генина наведнъж,ала трябваше да потренира още,защото нямаше да успее да спре ако възникне още една нинджа война,ала Сасори припадна в този момент и остана легнал на земята с всички кукли хванати за него...
Момчето лежеше няколко дена,защото се бе преуморил,а след като се събуди,запечата куклите и се запъти към своите приятели...
avatar
Сасори
Генин
Генин

Брой мнения : 155
Points : 167
Join date : 06.10.2011

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Хошигаке Кисаме on Пон Окт 17, 2011 6:44 pm

Кисаме дойде и поседна до извора. Кисаме погледна водата и си каза:
- Вече мога да насочвам чакрата в отделни части на тялото и може би да оспея да ходя по водата.Водата беше много студена в ден като този и знаше ,че ако не успее ще падне в тази студена вода.Той направи знакът овен и започна да насочва чакра в краката си.Той знаеше ,че трябва да използва умерено чакрата си ,защото ако насочи много или малко чакра щеше да падне. Кисаме пристъпи към водата постави крак на плитката част на водата и в течение на няколко секунди постави и другия крак. Момчето отвори очи и погледна в краката си но тъкмо като ги погледна той се разконцентрира и изпусна чакрата си.Кисаме искаше да стане много добър в чакра контрола ,за да усвой по добре техниките. Той отново сплете пръсти в знака овен и
концентрира чакрата в краката си той вдигна крака си и стъпи върху водата ,тогава той вдигна и другия си крак и продължи напред без да отваря очите си.Кисаме не беше много добър в чакра контролът си затова наруши равномерноста си и падна във водата. След около минута Кисаме се показа над водата. Той отново направи знакът и скочи над водата след което във въздухът следоточи чакрата си в краката но той знаеше че трябва да приклеклекни и тъкмо когато стъпи на водата той отпусна чакрата си и веднага след това я надигна. Момчето излезе от водата и му беше много студено ,защото бе паднал в студената вода.Тогава той се облече и си тръгна.
avatar
Хошигаке Кисаме
Генин
Генин

Брой мнения : 112
Points : 142
Join date : 10.10.2011

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Хошигаке Кисаме on Вто Окт 18, 2011 2:44 am

Кисаме дойде с цел да научи Water Release: Water Shark Bullet Technique - Suiton: Suikōdan no Jutsu. За целта му беше нужна вода затова той направи техниката Water Release: Exploding Water Colliding Wave. Той си каза знаците са Тигър → Вол → Дракон → Заек → Куче → Птица → Плъх → Shadow Clone hand seal → Дракот → Овен и сплете пръсти в последния знак Овен. Той изхвърли циркулиращата чакра извън тялото си ,като целта на джуцуто беше да създаде две огромни акули който да атакуват противника. Кисаме не успя дори да надигне водата и каза:
- Все пак това е първият ми опит. Имам още много време. Той отново направи сийловете и се средоточи ,като чакрата му започна да циркулира по всичките му чакра точки по тялото. Той изхвърли извън тялото си събраната чакра и каза:
- Suiton: Suikōdan no Jutsu! От водата се надигна една мини-акула ,но това не беше достатъчно. Той трябваше да създаде две големи акули. Тогава Кисаме се опита оште веднъш но с повече чакра и ето че успя той ем зададе главна цел едно дърво и ги яхна да види с каква скорост ще са. Те се разбиха в дърбото моментално и Кисаме отскочи към земята. Той си тръгна с нова научена техника.
avatar
Хошигаке Кисаме
Генин
Генин

Брой мнения : 112
Points : 142
Join date : 10.10.2011

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Учиха Изуна on Пет Окт 28, 2011 1:50 am

Изуна искаше да избягва общите места за тренировки и не искаше да рискува да тренира на същото място като вчера, за това се отправи в различна посока и не след дълго достигна някакъв извор. Изглеждаше безлюдно и спокойно, тъй че му доподна и той остана.
Разлисти книгата като прескочи до страницата с едно от най-могъщите огнени техники от ранк А - Fire Release: Great Fire Majestic Annihilation. Според книгата тази техника може да бъде постигната единствено от Учиха овладял огъня и с високо ниво на чакра. Чакра контролът на Изуна наистина беше на високо ниво и той смяташе, че ще се справи. За техниката беше нужен единствено знака на коня и се състоеше в това да се насъбере достатъчно чакра в тялото си, която да се превърне в огън и да бъде изхвърлена от тялото на огромен залп. При успех, масивна струя огън щеше да погълне бойното поле. Обхвата й ще е обширен, за това на противниците ще им е трудно да я отбегнат.
"Добре, да започвам!" Той се изправи и сформира първо знака овен, за да концентрира чакрата си и да я подгрее за упражнителното нинджутсу. За да си припомни техниките той първо сформира няколко знака за огнена топка и на няколко пъти избълва. Усети тялото си вече нагорещено след тази кратка демонстрация и се приготви за същинската техника. "Не говорим за малка огнена топка, а за огромен залп от огън! Цял драконов пламък... неизбежно също като потока от лава, който се стича от вулкана със страшна скорост!" Изуна започна да събира чакра в тялото си. за разлика от другите си техники, тук трябваше да използва голяма доза концентрирана чакра във всяка чакра точка на тялото си, а не просто да концентрира точно количество на дадено място.
Той почувства тялото си бавно, но сигурно. Всичките си 361 чакра точки. Сега чувстваше по-отворен, с повече възможности. Чакрата започна да извира от него, вмомента той усещаше единствено себе си. Беше готов. Сформира знака на коня при което активира и процеса по сбирането на всичката заредена чакра към дробовете си, а оттам към устната кухина. Гърдите му се издуха, той едва удържаше въздуха си, беше ред на нещо огромно. Само след момент той избълва една огромна струя... дим и сажди, но не и огън. Изуна се закашля и падна на земята целият очернен и треперещ. Очевидно - пълен провал. "Но ако искам да победа Оромо трябва да продължа да опитвам, дори и да съм изморен!"
Изуна отново стана на крака и започна да повтаря мъчителният процес. Пое си дълбоко дъх и се зае с активирането на чакра точките си, чакрата му зациркулира из цялото му тяло, той отново насъбираше хъса си. В началото нямаше как процеса да не е бавен. Той събра количеството и подклади чакрата си, подкара я към гърдите си и направи знака на коня. Но резултатът беше същия - огън не се произведе. нещо липсваше.
От целият му опит Изуна знаеше, че единственият начин да открие къде греши е да повтори процеса, но с много по-малко количество чакра. Зае същата позиция и повтори целият процес като този път използва сравнително по-малко количество чакра. Когато сключи знака на коня и понечи да избълва дори и сажди не излезоха. От опита можеше да заключи само едно - не му достигаше чакра. Той се стъписа от откритието си. Да, знаеше, че трябваше да използва голямо количество чакра, но да го увеличи..! Самата мисъл при ефекта от техниката го стреснаха. Ако приложеше цялата си чакра в джутсуто, дали нямаше да стигне до фатални последици?
Изуна приседна с въздишка. Но ако искаше да продължи напред, трябваше да научи застрашителна техника. Дори и брат му, колкото и да е слаб, имаше сравнителни умения. за сега не искаше да продължава с мангекьото, защото се чувстваше несигурен, със слабо тяло. За това трябваше да погледне в друга насока. "Добре... ще използвам повече чакра."
Младият Учиха сключи знака на овена и започна да събира чакра, да отваря всяка от чакра точките си и да ги напомпва с всяка частица от чакра останала в тялото му. "това не е обикновена техника!" Той се концентрира още повече и удвои притока на чакра, усети и ускорение на пулса си. Афинитета към огън също реагира на усилването, около Изуна избухна пламък от синя чакра. Той сформира знака КОН и притегли цялото количество от насъбрана чакра. Беше толкова масивно, че не стигаше единствено да се побере в гърдите, ами обхвана целият му ръст. Наистина като пишеше, че чакрата се превръща в огън из цялото тяло, си беше истина. Той закипя отвътре и сам не можа да удържи огъня.
-Fire Release: Great Fire Majestic Annihilation! - той извика, а от устата му се избълва цяла вълна огън.
Вълната покоси водната повърхност на извора, а и оттатък..! Изпепели дърветата в близикет 30-40 метра и подпали още няколко храсталака на дължина. На широчина обгори също толкова площ, ако не и повече. Изуна залитна назад, а устните му бяха обгорени. той се изтъркули на земята в болки. Сам се упули на великолепието на техниката си. може би такава техника му подхождаше - унищожителна. Проблема беше, че сега вероятно си беше навлекъл вниманието, защото подобен огън можеше да си види от мили. За своято си безопасност, момчето побърза да се махне от тази област пъхтейки морно и разтривайки опърлените си устни. Като стана въпрос за това цялата му челюст го щипеше, но това беше просто временен страничен ефект.
Колкото до самата техника. Изуна реши да не опитва повторно да я прави и да я използва в краен случей или когато е обграден и приклещен и няма привиден по-лесен начин за измъкване.
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Учиха Обито on Пет Ное 11, 2011 11:13 pm

Носеше се миризма на въглени на нещо изгоряло дори преди да стигна до тук...Беше ясно и то като бял ден,имаше толкова изгоряла площ и толкова разсеяна чакра..
-Изу не си си хабил времето..-Такова поражение не бях виждал досега,над какво тренираше той...със сигурност щеше да е нещо наистина страховито съдейки по гледката пред мен със сигурност тук малко се е пооплескал по прикриването си...
"Все по близо стигаме Изу"-За момент се усмихнах и тръгнах към последното място
avatar
Учиха Обито
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 697
Points : 810
Join date : 01.03.2011
Age : 22
Местожителство : Варна

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Изворът

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите