Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Go down

Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Учиха Обито on Чет Сеп 15, 2011 4:56 am

Има информация че ще има таен заговор в една таверна,там ще са много опасни нинджи които най-вероятно заговорничат и са част от някои групировки,твоята задача е да се вмъкнеш и ако се наложи в краен случай да се справиш с тях..Тъй като имаш силно генджутсу си добър за тази мисия където ще има доста бандити и нинджи...
avatar
Учиха Обито
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 697
Points : 810
Join date : 01.03.2011
Age : 22
Местожителство : Варна

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Учиха Изуна on Чет Сеп 15, 2011 8:03 pm

Мисията на Изуна беше дадена като под прикритие. Той трябваше да се вмъкне в тървената "Златния Роджър", която нямаше особено добра репутация. Обикновено там се събираха отрепки, пияници или пътешественици, които не можеха да си позволят по-скъпо заведение. Беше му казано, че има информация за създаване на заговор вътре от опасни нинджи. Мисията на Изуна бе да ги разкрие, да разбере за какво е заговора им и в краен случей да ги спре.
Изуна се отправи към кръчмата, но преди това премахна лентата си за глава и я скри. Някой можеше да го познае, за това си взе едно пътническо наметало, с което се покри целият. Той влезе в кръчмата и се огледа. Навсякъде - неприветливи лица. Атмосферата беше потискаща, а и меришеше на развалени яйца. На младият Учиха му се догади от това, но после седна на барчето и си поръча една бира.
-Ти да не си нов? - бармана го огледа подозрително.
-Да... идвам отдалече, за един ден съм в града. - отвърна Изуна, опитвайки се да се придържа към неутрален характер.
Барманът сви рамене и продължи да обслужва другите клиенти.
Като начало трябваше да разгадае има ли други нинджи наоколо. За това той активира шарингана си и се огледа - обикновено чакрата на шиноби циркулираше в перфектен баланс, а при обикновените хора просто стоеше като застинала топка от аура около сърцето. Изуна огледа помещението, но нямаше никой за сега. За да не бъде забелязан, той деактивира шарингана си бързо и погледна питието си. "Ще се наложи да почакам..." той се изправи с питието и отиде да седне на една от по-забутаните маси, от която обаче имаше изглед към цялото помещение. Седна там и зачака престорвайки се, че просто се наслаждава на "атмосферата". "надявам се да не чакам твърде дълго..." - мислеше си той.

Сл продължение...
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Учиха Изуна on Чет Сеп 15, 2011 8:33 pm

Мина се около час. От бара все излизаха и влизаха нови и нови хора. Играчи на покер, джебджии, алкохолици и закоравели пушачи, безработници, пропаднали хора и скитници. "Всичките те са си престъпници за мен! Защо изобщо работи тази таверна? Трябва да перпоръчам затварянето й... Ще сторя все добро." си мислеше Изуна. Той зорко следеше всекиго с шарингана си и отстрани изглеждаше някак заспал. По едно време някакъв тип се появи при него. Беше около 2 метра висок и целият мускулест, а със себе си беше довел и бандата си. Изуна го погледна, не беше нинджа, но пък си беше доста набит.
-Ей, боклук - това е нашата маса! Играем канадска борба тука!
"Канадска борба, а..?" Изуна се замисли за момент. Не искаше да привлича особено внимание, за това просто стана и отиде надругаде без да проговори.
-Ей, я се върни тук! Нима просто ще ни отстъпиш?! - обаче здравеняка май си търсеше бой.
Тогава Изуна го вкара под илюзия с шарингана си.
-Ти не си ме видял... ще си играеш с приятелите си на канадска борба... ти не си ме видял... забрави ме...- шепнеше му тихо и му втълпяваше какво да си мисли.
-Да... не съм те видял, не те познавам. -здравеняка се обърна и отиде при групичката си, които се поинтересуваха малко от странника.
-Какво стана? Наби ли го, или онзи се скри като уплашена мишка?
-А? Кой?
През това време Изуна забеляза нови попълнения в таверната. Бяха дошли около 7 души и се събираха на една маса. Не бяха нинджи, но Учихата забеляза, че след като идват и се насъбират все един от тях отива до тоалетната след като се консултира с бармана и после така и не излиза. Изуна се замисли над това, може би ставаше нещо и бармана също беше замесен. На Изуна му хрумна един план и след това отиде в тоалетната точно когато още един от тия типове се надигаше да ходи натам.
Когато подозрителният тип влезе изгледа Изуна, който се преструваше, че свършва с пикането и като че ли го зачака да свърши. Изуна излезе, но само застана до вратата и погледна през ключалката. Подозрителният тип отвори някаква вратичка от земята и щеше да влезе там. В този момент Изуна нахълта и използва шуншин, за да се появи до него и тихо да го приспи. След това го завърза и направи няколко знака.
-Техника връщане на времето... - прошушна тихо.
Както поразбуди бандита той го поприспа с техниката и замаи.
-Какво правиш тук..? - Изуна започна да задава въпроси.
-За съвещанието ...
-Какво съвещание? Колко сте на брой? За какво ще говорите?
-Шефа ни вика... незнам... може би 20има... не удобряваме новият хокаге... искаме да го свалим от власт... организираме заговор...
Изуна се сепна. Те говореха за А. Изу си спомни думите на Обито, който твърдеше, че А не става за хокаге.
-Кои са лидерите на това..? - той се опита да продължи хладнокръвно.
-Гарогоу... Икото... Сейшо... - преди да продължи обаче Изуна чу стъпки от помещението надолу.
Някой се качваше и ако видеше това едва ли щеше да е много добре. При това Изуна бързо притисна сънната артерия на бандита и го приспа, после го вкара в една от тоалетните и затвори, а точно както от отворената вратичка се измъкна някакъв друг тип, Изуна приложи едно хенге и се превърна в току-що разпитаният бандюга.
-Ей, Коджи! Какво правиш още в тоя мизерен кенеф? Я, идвай, че вече се събрахме всички, само тебе чакаме!
-А да... допика ми се, ей сега идвам. - Изуна се опита да звучи колкото по-дрезгаво и дебело можеше, за да имитира гласа на въпросният Коджи.
Другият мъж се почуди някак на това, но после разтръска глава и го зачака. Изуна нямаше друг избор освен да дойде с него, точно сега ако развалеше прикритието си можеше да има проблеми, а и от друга страна така можеше да научи повече за тезивъстанници. За това той последва другият мъж и премина през тайната вратичка, която затвориха внимателно след себе си...

Сл продължение...
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Учиха Изуна on Съб Сеп 17, 2011 1:06 am

Вътре бяха къв 20-ина човека, събрали се под светлината на една не много качествена лампичка и имаха една карта върху малката си масичка, на която бяха очертани някакви стрелки. "План за атака!" - възкликна моментално Изуна. За да не бъде забелязан лесно и да не привлича внимание върху себе си, той отиде на по-задните редици, но все още беше наострил уши за важна информация. Не може да не се каже, че беше и притеснен.
-тихо, сега! Срещата започва! - някакъв властен глас се извиси.
Изуна погледна мъжа - той носеше кафяв пътнически шал, обекновена кожена броня, препаска, ремък през рамото си, а косата му беше руса, но си беше сложил и една каска с острие на върха й. Беше едър и висок с доста белези, определено беше нинджа и опасен тип. Някакъв по-дребен го нарече Гарогоу. Изуна преглътна. Определено не му се искаше да се бие с такъв страховит противник. Ако се измъкнеше незабелязано щеше да е по-добре.
-И така... - зад Гарогоу излезе един по-хилав и нисък, но отново все така страшен тип с дълга коса на кичури и подобно облекло - Аз, Икото-сама, ще започна пръв - както знаете вече сме приготвили свитъка за запечатване... Ще го използваме, за да запечатаме електрическата броня на райкагето. Както знаете, това е единственото, което го прави така бърз и мощен. Без нея, той е нищо. Веднага след това Сейшо-сан ще използва вятърният си елемент, комбиниран с огненият на Гарогоу, за да отвеем въпросният А Йотсуки. Няма как да успее да се измъкне от финалната ни техника! - каза той въздържествуващо.
Последваха възгласи на радост и удобрение.
-А вашата работа е, да задържите другите нинджи заети с по-дребни проблеми. По този начин всички чуунини и джуунини ще са разпределени, за да се справят с вас, а ние ще се отървм от кагето през това време. Аз, като член на клана Кедоуин (те копират лица) ще приема лицето на А и ще се представям за него. Така ние ще властваме, а всички, които са ни помогнали ще бъдат възнаградени богато. И да не забравяме, макар че сме главният център, има и други.
Отново бандитие се накефиха, а един попита:
-А кога ще стане атаката?
-Най-добре да е сега - продължи Икото - Наши шпиони разбраха, че ръката на райкагето не е в добра кондиция, което значи, че все още е слаб. Но нямаме много време.
"Какъв е този скрол, който може да запечата електрическата броня на А-сама?!" - Изуна се почуди. Знаеше, че тези бандюги бяха просто луди, но ако можеше да се добере до този свитък... Младият Учиха имаше чувството, че някой ден може да се наложи да се бие с А и това би му послужило. Той повдигна ръка:
-А може ли да видим свитъка? От къде да знаем, че планът ще сработи?
Цялото внимание се отправи към него.
-Ах, Коджи...за първи път задавш смислен въпрос. - отвърна Икото надменно - Е, да прав си - трябва да се убедите все пак дали не сме шпиони на хокагето, които целят да изловят всички престъпници.
При това Икото извади свитъка. Наистина беше уникален запечатващ свитък. Сега беше мовентът. Изуна тайно извади свитъка, в който беше запечатан Кинеко и го отпечата внезапно.
-Създай хаос и после бягай! - прошушна му Изуна и се скри сред изненаданата тълпа.
Кинеко веднага разбра и използва гетсуга, научена с Киба и Акамару. Завихри се като бурия и повали няколко бандита.
-Какво е това?! - изхъска през зъби Икото.
Точно тогава Изуна развали трансформацията си и се вмъкна под Икото като грабна свитъка от масата. Грамадният Гарогоу извади една огромна бухалка и се опита да смаже Кинеко, но кучето беше умено и насочи бурмията си към отвора като го разби и се озова в тоалетната, после счупи прозореца и започна да тича навън, надалеч от тук.
-Гарогоу, глупако!! Идвай тука - това е шпионин - хвани го! - Икото засочи Изуна, който пък активира шарингана си.
Младият Учиха преглътна и нокаутира Икото и се затича към Гарогоу, който сключи няколко знака и избълва огнена топка срещу Изуна, който в последният момент се замени с един стол, който го отнесе. Макар и грамаден, на Гарогоу му липсваше мозък и той не се досети, че Изуна беше зад него вече и се изкачи отгоре. Посрещнаха го няколко бандита, но той бързо ги повали със своята бързина.
Беше на път да излезе от кръчмата когато барманът изскочи срещу него и го хвърли няколко вилици и ножове към него. Едвам ги избегна, а някои от тях го одраскаха малко. Изуна усети, че те бяха подхранени за бързина с въздушен елемент. "Барманът е нинджа също!! Как не съм забелязъл?!" - о да, той не беше проверявал бармана дали има циркулираща чакра.
-Ти си онзи Сейшо, нали??
-Ха! Наистина си шпионин значи... - той взе разни чинии и ги издуха към него.
Изуна трябваше да мисли бързо и правеше всякакви всевъзможни движения, за да се измъкне. Накрая се претърколи към земята и беше притиснат.
-Свършено е с теб!
"Трябва да използвам онова... нямам друг избор!" Изуна се съсредоточи и посочи с пръст Сейшо. Мъжът повдигна вежда неразбирайки защо го сочи. Всъщност Изуна изпращаше концентрирани чакра вълни, за да го вкара в илюзия.
-Ха! Не си мисли, че ще се вържа на този номер дето и баба го знае! - той го нападна, но след момент чинията, която беше хвърлил, за да пререже врата на Изуна се забави и превърна в шурикен, който се заби в него и от това го приспа. Изуна въздъхна облекчено. "Утаката е успешно..."
Той бързо се изправи и отпраши преди останалите да тръгнат след него. Настигна Кинеко и го запечата обратно в свитъка като остави обясненията за по-натам. Той погледна и свитъка за запечатване и реши да не споменава за това в репорта си от мисията, а просто го запечата в друг свитък и го прибра. После се затича към офиса на хокагето, за да издаде имената и плана на онези бандити.
На следващият ден всички бяха изловени от АНБУ-та, а Изуна получи заплащане...
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Учиха Обито on Пон Сеп 19, 2011 2:13 pm

cheers Мисия клас Perfect
Право Изу наистина си знаех че ще е интересна Smile


Възнаграждение-150 руо

(Направо с кеф пиша )
avatar
Учиха Обито
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 697
Points : 810
Join date : 01.03.2011
Age : 22
Местожителство : Варна

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисия Ранг Б-Изуна Учиха

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите