Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Реката Токи

Go down

Реката Токи

Писане  Шикамару on Нед Окт 30, 2011 6:47 pm

Реката Токи,беше малка рекичка,която минаваше през Земята на мълчанието.Точно поради тази причина и поради това,че найстина рекичката беше спокойна тя носеше това име.
Не беше изключително дълбока.Човек лесно можеше да я прекоси с ходене или на по-дълбоките места с леко оттласкване от дъното.
Тя служеше на всички животни в тази Земя като извор на живот,защото тя беше единственния източник на бистра,сладка вода.

_________________
avatar
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 21
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Реката Токи

Писане  Учиха Изуна on Вто Ное 08, 2011 5:19 am

Един от клонингите на Изуна се озова тук. "Река! Значи все пак ще има откъде да си набавям вода." Помисли си той и отиде да провери дали наистина става за пиене, както се и оказа. Клонинга повървя още известно време, за да определи дължината на рекичката, дълбочината й и жинотинския свят. А и трябваше да провери дали няма някой лагер по поречието й или не живееха хора. Но земите на мълчанието, Токи, си доказваха своето име. След като беше свършил работата си, изпуфка, за да уведоми оригинала с координатите.
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Реката Токи

Писане  Учиха Изуна on Нед Ное 27, 2011 3:10 am

Изуна пристигна до реката. Трябваше да завърши техниката си от вчера. За да подсигури постоянна циркулация на чакрата си той се обгърна с нея по цялото тяло и заходи по реката, после седна спокойно на нея в медитаторска поза. Концентрира се. То беше вътре в него. Най-големият му проблем за отстранение беше да започне да различава двата типа елемента. По-топлата му чакра означаваше, че е огнена, по-хладната - вятърна. Задиша бавно и дълбоко. Приемайки въздуха охлаждаше тялото си. Той се заслуша в сърцебиенето си. В този момент само Азът съществуваше, неговата душа и тяло. Външната среда се удряше в щита на кожата и той не я допускаше до себе си. Всичките точки по тялото му изпускаха чакра, преработваха я. След момент Изуна усети - чакра точките от лявата му страна бяха по-студени от тези в дясната. Това значеше, че огнените техники се състоят в десните му крайници, а въздушните в лявата. Е, той все пак беше деснак. Изпрати част от чакрата си от лявото полукълбо към тази в дясонто и обратно. После ги сля по средата - двете се се подклаждаха и чакрата ставаше дори по-гореща и готова да се употреби в техника. Изуна продължи с тези опити.
Истината беше, че в реално време бяха изминали поне 3-4 часа докато момчето завърши този процес. Той бавно отвори очи и се премести на полянката. Извади един кунай и реши да изпробва новото си умение. Той се съсредоточи и призова чакрата от лявата си страна.
-Wind Release: Wind Enhanced Tools! - избълва силна струя вятър по дължината на острието.
За да стабилизар частиците на чакрата си, той ги беше подкрепил с някои от по-лесно управляемите си огнени частици. Въздушното острие укрепна и се задържа. сега то беше по-остро, по-дълго и по-смъртоносно в действителност. Изуна се засили и го удари силно в едно дърво, но острието се разпадна. Изуна изцъка и повтори техниката върху куная. Продължи да напада дървото, а с всяко разрушаване на удължението, Изуна влагаше повече старание в следващото и така то беше по-здраво. При следващият опит Изуна направи един доста добър разрез по дървото, а въцзушното издължение не се изпари. Атакува го още веднъж, трети път. Техниката беше завършена.
Момчето седна на земята, за да си почине и да даде и малко свобода на чакрата си. Загледан в небесата изведнъж той се изправи опулен. Беше следобед когато той получисъобщението от колнинга си... "Сакура и Обито... какво..? Не..." Сърцето му като че ли спря да бие, кожата му изтръпна и косъмчетата по ръцете му щръкнаха, започна да се поти. С всеки един час те се приближаваха към него... "Трябва да избягам оттук!" Беше първата му мисъл. "Не! Така те ще продължат да те гонят... Няма ли да е по-добре ако се укрия, да избегна пристигането им и да ги изчакам да отминат..? Ако повярват, че не съм тук ще е най-добре... а и щом са видяли копията ми в Суна, може да решат да се върнат там. Трябва да се приготвя! Дано не са стигнали селото все още..!"
Изуна скочи на крака и се затича наобратен!
avatar
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Re: Реката Токи

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите