Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Място за тренировки

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Хошигаке Кисаме on Чет Ное 03, 2011 12:18 am

След като Кисаме се събуди ,той се зачуди коя техника да няучи. Кисаме дълго мисли ,мисли и тогава се сети за книгата ,която бе намерил с водни техники. Кисаме прелисти цялата книга по няколко пъти ,но всички водни атаки бяха изумително силни и полезни. Кисаме се загледа на една от страниците и видя една техника която затвяра противника в воден затвор от вода ,но е по здрав и от стомана. Кисаме запомни техниката започна отново да прелиства ,за да не си избере някоя друга техника. Кисаме гледаше ,но неможа да си избере друга техника и се върна на водният затвор. Името на тази техника беше Water Prison Jutsu. Кисаме трябваше да оформи чакрата си във водна сфера докато стой във вода ,но той си мислеше ,че това ще е лесно ,защото вече има много насъбран опит във водните техники. Той видя знаците и застана върху водата. Направи знакът тигър и ивика:
- Мизу буншин но джуцу! - Кисаме направи един клонинг и му каза да застане пред него върху водата. Когато клонингът застана върху водата пред Кисаме ,той започна да събира чакра и застана мирно като бе направил знакът овен с ръцете си. Когато Кисаме събра чакра започна да се опражнява върху знаците. След като научи знаците да ги прави бързо ,той трябваше да започне с сериозната тренировка. Кисаме започна да насочва чакрата си във ръката и извика:
- Water Prison Technique! - Кисаме се опита да направи техниката ,но нищо не стана както всеки път. Той започна да опитва отново и отново. Кисаме тренираше осърдно ,защото тази техника щеше да бъде много полезна в битките му.
- Water Prison Technique! - Същият резултат като миналият път и той отново да събира чакра за да опита отново. След като събра чакра Кисаме реши да опита отново за да усвой техниката.
- Water Prison Technique! - Тогава до ръката му се появи малка част от сверата. Момчето разбра как да прави техниката само трябваше повече тренировки и да опитва с повече чакра. Той искаше още да опитва докато не научи техниката и реше пак да опита.
- Water Prison Technique! - Отново се появи малка част от сверата ,но този път беше по голяма. Кисаме започна да тича около игрището ,да прави набирания и да прави силови упражнения. След един час Кисаме направи нужните упражнения и направи знаците за техниката.Той реше да опита отново но с малко повече чакра.
- Water Prison Technique! - Цулата свера се появи ,но после отново за секунда изчезна. Тогава Кисаме разбра напълно какво трябва да направи и започна да опитва отново. Направи техниката около десет пъти и вече бе усвойл техниката. Той реши да опита още веднъж и започна да прави сииловете за техниката.
- Water Prison Technique! - Цялата свера се появи и обви клонинга. Клонинга се опитваше да излезе но неможеше.
- Кай! - Извика Кисаме и двете техники се освободиха.
avatar
Хошигаке Кисаме
Генин
Генин

Брой мнения : 112
Points : 142
Join date : 10.10.2011

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Обито on Пет Ное 11, 2011 11:04 pm

Бях излязъл от границите на СУна щях да го потърся в околноста..Вървях с умерено темпо защото ако бързах щях да изпусна нещо важно..
Включих Шаринганът си можех да го видя чрез чакрата му което също му беше полезно..Изуна не беше глупав нинджа бях сигурен че ще остави след и то объркващи,затова оставих Сакура и Сасори да се помъчат в селото...
Познавах Изуна достатъчно добре но имаше нещо различно в него което преди го нямаше нещо което не познавам..Миг на тревожно чувство ме обзе и сърцето ми захлопа...Бързо се успокоих и когато реших че районат е празен се запътих към следващата ми точка...
avatar
Учиха Обито
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 697
Points : 810
Join date : 01.03.2011
Age : 22
Местожителство : Варна

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Югито on Съб Дек 03, 2011 7:18 pm

Юги дойде на мястото за тренировки. Това бе нейното 'убежище. Имаше едно място навътре в гората с едно не много голямо езеро и полянка където тренираше. До сега не бе виждала никого там, затова го нарчаше така. В едната част на полянката имаше няколко забити чучела държащи мишени на двайсетина метра от тях, три големи пъна където тя тренираше тайджуцото си, а езерото използваше за тренировка на своя катон елемент. Момичето отиде близо до езерото и седна. Около нея имаше малки камъчето, които тя хвърляше в езерото. .. След около половин час момичето отиде при пънчетата за тренировка на тайджутсо и започна да загрява там. Тя удряше дървото с крака, ръката си като на ум и хрумваха няколко различни хватки, които щеше да използва по време на битка.Може би тренировките и бяха единственото вдъхновение.. По-късно момичето отиде над езерото. Тя щеше да учи нова катон техника.. Огнен елемент:Изгаряща пепел .. от устата на нинджата излеза дим (пушек), който да пречи на видимостта на опонента и когато най-малко очаква се образува голяма експлозия

Югито направи знаците няколко пъти, след това започна да балансира чакрата си.. След няколко секунди тя каза: -Огнен елемент:Изгаряща пепел като от устата на Югито излезе доста голямо количество огън .. Техниката не беше успешна, а огънят който момичето бе изкарала от устата си вече бе утихнал във водите на езерото. 'Отново' Тя отново направи техниката, но пак не се получи.
Няколко секунди преди огъня да изчезне и на негово място да се появи пара се образува лека експлозия.. Югито се подсмихна като в главата и биеше само една мисъл 'ще се справя'. След още няколко еднакви опита момичето започна да кашля. Тя седна на земята. Беше решила да си почине малко.. няколко минути по-късно с нови сили Югито се изправи направи символите и изрече името на техниката, като си пое въздух колкото ожеше и издиша от устата си пушек, с едната си ръка направи символ и се образува експлозия, но не достатъчно голяма. Момичето се отдалечи малко от езерото и напарви повторно техниката.. няколко секунди по-късно се образува гръм. -Да!-извика тя на глас подскачайки от радост. Около устата на Югито имаше доста драскотини от тренирочките, но те щяха да заздравеят бързо. Тя си тръгна радостна от тренировъчната площадка...
avatar
Югито
Генин
Генин

Брой мнения : 2386
Points : 973
Join date : 08.09.2009
Age : 20
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

http://narut0.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Хюга Неджи on Вто Дек 20, 2011 12:59 am

Беше нов ден.Прохладна сутрин.Слънцето едва се бе показало,птиците те първа започваха да чуруликат,а ранобудният "генин" Неджи,дойде да тренира по хладне.Момчето седна под едно дърво и извади от раницата си няколко сандвича,които бе приготвил вкъщи преди да излезе.Наслаждавайки се на приятния ден,младежът си закусваше спокойно.Такива дни се случват рядко.Дни,в които такива хора като момчето се чустват живи,живи и щастливи.Вкусната закуска и красивите песни на птиците,които звучаха така приятно,грееха сърцето на младият Хюга.След няколко минути,хлапето приключи със закуската и беше време да се залавя за работа.Генинът включи бякугана си и започна да практикува тайджуцуто на клана си.Сякаш родени научени,всеки член на клана имаше усет в този вид тайджуцу,усет който им помагаше в изучаването му.Още от малък,Неджи бива обучаван в тайджуцуто от баща си.То бива научено до съвършенство от момчето,е...почти до съвършенство.Хлапето отиде до едно дърво и в комбинация с бякугана си,то започна да го блъска,като изпълняваше най-различни кати(движения,комбинации) с голяма скорост.След час,юнгата се умори и седна под дървото,където бе оставил раницата си.Извади още няколко сандвича,за да възтанови енергията си.Тя щеше да му е нужна,защото бе намислил да започне с изучаването на първата,ключовата техника на неговия клан.Дуукен.Свършвайки с похапването,младока изкара от раницата си книга,в която имаше техники на неговия клан.Тя бе подарък за един от рожденните му дни,от бяща му.Разлиствайки страниците,в главата на Хюгата се появиха за родителите му,от които той се натъжи.Но когато отгърна на страницата с подробностите на техниката,Неджи поклати главата си и се отърси от негативните мисли.Беше време да започва....

[to be continue..]
avatar
Хюга Неджи
Генин
Генин

Брой мнения : 17
Points : 21
Join date : 07.12.2011
Age : 22
Местожителство : Бургас

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Хюга Неджи on Сря Дек 21, 2011 12:41 am

Момчето бе чело в книгата как трябва да се изпълни техниката,затова събра чакра и я пренасочи към крайниците си.Хлапето сви някои от пръстите на ръцете си,като останаха само показалеца и средният пръст.Сформира чакрата преминаваща през пръстите му като игла,тънка и остра...както пишеше в книгата.Отиде до дървото,на което тренираше и направи удар.Хюгата заби пръстите си в дървото.За жалост,поради недостатачно количество чакра,пръстите на юнгата потънаха съвсем малко в кората на дървото.Тя се напука."Ясно!"-каза си генинът,като разбра,че е нужно повече чакра,за да оформи по-голяма и по-остра игла от предходната.Направи символ и започна да извлича енергия.Пренасочи набавената чакра в пръстите си.С помощта на бякугана си,той успя да види оформената чакра и да я направи по остра.Последва нов опит.Пръстите му потънаха повече от преди."Не е достатъчно"-промърмори хлапето.Така в продължение на час,младежът тренираше усърдно.Бе станало почти обяд."Ще направя последен опит и ще почина."-това беше решението на младият Хюга.Той отново събра чакра и я оформи.Замахна и "Бум".Ръката на хлапето потъна до китката.То се усафери,но се опомни,че трябва да извади ръката си от проклетото дърво.След около минута опити да извади своя крайник,Неджи успя и сдна под съседното дърво и извади два от малко оставащите сандвичи.Младока похапна набързо,за да възвърне част от енергията си,която се изпари по времето на таза трудна тренировка.Момчето утърси блузата си от трухите и се облегна удобно на дървото.Хлапакът се унесе и задряма.След десетина минути сладка дрямка,Хюгата усети,че нещо го накапа по челото и това го събуди."Дъжд?!"-сънено и учудено се запита хлапето,но когато обърса челото си с ръка,той почервеня от яд..
"Каквооооо....проклети птициии...мамкааа мууу!!!"-Оказа се ,че това,което го беше накапало беше пилешко ако...Хлапето извади кърпичка и обърса ръката и челото си.След като ядът му отмина,Неджи се залови за работа.Трябваше да усвои ударът с длан.Прочете на две на три как се изпълнява този "смъртоносен" удар и започна с тренирането му...Извлече чакра и я насочи към дланта си.отиде до дървото и започна да го удря,като освобождаваше чакрата,която бе събрал на малки количества,достатъчни за правенето на големичка щета върху противника.В случая на Неджи,обаче,това количество не стигаше.Хлапето,все така упорито продължаваше да се опитва.Тренираше този удър близо час,докато не пожъна успех.При поредния опит,с много по-голямо количество от преди,Хюгата така удари дървото,че в него се образува дупка,дълбока около 30 и няколко сантиметра.Дупка,която причини такава щета,че дърво като това се напука цялото и се разполови/извинявам се малкото преувеличение Very Happy /.Доволен от резултатите,юнгата тръгна да се прибира у дома."Какво...по дяяволитеее...днес не мие е ден,човече....проклети кучетаа!!"
avatar
Хюга Неджи
Генин
Генин

Брой мнения : 17
Points : 21
Join date : 07.12.2011
Age : 22
Местожителство : Бургас

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Шикамару on Сря Дек 21, 2011 4:04 pm

Младия Неджи Хюга усвой първата си техника съвсем сам,за което трябваше да се гордее.Джуукенът вече щеше да му помага в битките.

П.П-Честита нова техника Неджи.Можеш да я добавиш в ''Character list''-а си.
П.П-Много забавен пост.Браво! Very Happy

_________________
avatar
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 21
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Хюга Неджи on Съб Дек 24, 2011 6:14 am

В един слънчев и изпълнен с топлина ден,Неджи дойде с надеждата,да научи нова техника.Техника на клана.Затова,като пристигна,младото шиноби седна под дървото,където обичайно седеше и извади от раницата си закуската,която си бе направил.Момчето ядеше бавно от млякото си с ориз и четеше от книгата на клана си,която винаги носеше със себе си.Когато закуси,хлапакът дочете това,което бе останало от написаното за техниката и започна да загрява.Хюгата започна с разтегателни упражнения,после премина към кардио-упражнения и накрая премина към техниката.Техниката бе "Джуукенхоу:Хакке Рокуджууйоншоу".Генинът бе наясно,че техниката е трудна,затова се бе запознал по-подробно с теорията й.Време беше да премине към същината.Младежът събра чакра и я насочи към пръстите на ръцете си,след което я оформи като игла.Отиде до съседното дърво и започна да изброява ударите,като го удряше."2 удара,4 удара,8,16,32,64 удара!!!"-дървото бе станало на решето.Но целта в тази техника не е само силата,която Неджи бе усвоил от джуукенаа,а и бързината..Хлапето включи бякугана си.Той трябваше да се научи да вижда тенкетсу точките с него.Това щеше да му помогне за тази техника.Същност...това е целта на техниката..да обездвижи съвсем противника,дори в някои случаи тази техника причинява смърт.И така момчето в продължение на часове тренираше бързината и точността си.Може би прогресираше бавно по бавно.След няколко часа бе обяд.Неджи легна под едно дърво да подремне..След половин час,като се събуди видя катерица,която се бе качила върху банданата му.Момчето се стресна и започна да ръкомаха наляво-надясно.Катерицата се уплаши и го клъвна по носът."Ааааааа....тва болиии!!"-Когато се съвзе от случката,Хюгата продължи с тренировката.Хлапакът продължи да тренира до мръкване.Последния му опит завърши успешно."Джуукенхоу:Хакке...Рокуджууйоншоуу-2 удара,4 удара,8 удара,16 удара,32 удара....64 удара!!!"Това бе изпълнената от шинобито техника,която разби дървото.В него се оформи една дълбока дупка,сякаш някаква мечка б екопала вътре.При завършващия удър с длан,дървото се счупи и се сгромоляса на земята..Момчетовзе раницата си и тръгна към дома заедно със катирицата,която отвреме на време го хапеше по пътя....

Извинете за евентуално допуснатите грешки,но е късно,а аз едва не заспивам пред компютъра.. Sleep
avatar
Хюга Неджи
Генин
Генин

Брой мнения : 17
Points : 21
Join date : 07.12.2011
Age : 22
Местожителство : Бургас

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Шикамару on Съб Дек 24, 2011 6:05 pm

Дългата и изтощителна тренировка на Неджи,беше докарала доста рани на ръцете му.Той все още не беше напълно свикнал да използва чакра в ръцете си,а сега дори я задържаше там.Момчето имаше нужда от медицинска помощ,за да се възстанови.Обаче,Въпреки всичко,Неджи трябваше да е доволен от тренировката си,защото не само научи нова техника,а и направи поредната стъпка по пътя на великото шиноби.

П.П-Честита втора техника. 2smile Сега мини през болницата,за да възстановят ръцете ти.Не е фатално,но ще е много по-добре за героя ти.

_________________
avatar
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 21
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Пон Фев 20, 2012 5:31 am

След като Саске се беше отбил в библиотека за да си вземе книга с техники той дойде тук за да тренира.Той искаше да научи Katon: Great Fireball за който беше чел в книгата.Той знаеше ,че учихата могат да исползват катон.Саске си каза:
-Добре!Трябва да науча тази техника.
Саске започна с тренировката.Той беше прочел теорията и разбра ,че трябва да събера чакрата си в гърдите и след това да я "изхвърли" навън като огън.Саске пое въздух и започна да събира чаква в гърдите си,но когато започна да я изкарва навън имаше само едно малко пламаче което веднага изгасна.Саске се опитваше и опитваше.Той целият беше потен и едва стоеше на краката си,но не се предаваше.Той се пробва пак ,но не успя да направи техниката.Каза си:
-Трябва да я науча!Всички от моят клан я знаят ,а ако не я науча ще съм загубенякът на този клан.Няма да изложа клана си!
Капките пот се стичаха от челото му и той реши да отиде под едно дърво на сянка,където ще си почине и ще пийне малко вода за да се освежи.Момчето се излегна под едно дърво и притвори очи.По едно време Саске се изправи пийна от шишето си с вода и отново се изправи на крака и отиде да тренира.
Саске приклекна,направи знаците за техниката той изкара чакрата си навън и имаше голям напрадък,но все още трябваше да се опитва.Той се опитваше и опитваше ,но не успяваше.Момчето се беше изморило и дишаше изморено,но все още не се предаваше.Той си каза:
-До сега напреднах много трябва ми още малко и ще съм готов с техниката.
Саске затвори очи,осети лекият полъх на вятъра след което той ги отвори,направи знаците и извика:
-Katon: Great Fireball
След което пред него се появи огромна топка пламък.Саске усмихнат падна на земята и си каза:
-Да знаех си че ще науча тази техника!
След което гледаше небето докато си почиваше.

п.п. Извинявам се за грешките за дърветата но се обърках и утре ще ги поправя Smile


avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Пон Фев 20, 2012 1:12 pm

Итачи дойде на площатката рано сутрин и започна да тренира своя Шаринган.
-Така,време е да освоя своята техника Кекей Генкай.
-Той обикновено се появява, когато човек e в смъртна опасност и силата на Шарингана може да го спаси.
-Боже какво трябва да направя, за да го отключа?
-Как да няправя така, че да съм в смъртна опасност?
Замислих се и седнах на един пън да размишлявам как да го отключа.
Задуха бурен вятър из цяла Коноха и аз се загледах към небето.Вече беше започнало да се мръква и аз се осазнах колко време съм мислил, но нямаше резултат цялото размишляване.Постепенно вятърът се превърна в ураган.Всички от Коноха се изполашиха, а аз реших че това е моят шанс.
-Време е, ако изчисленията ми са правилни, този ураган ще ме погълне и аз ще се опитам да активирам очната техника - Шаринган.
Покачих се на най-високото дърво и разтворих ръце.
Урагана продължи да духа, а аз го чаках.Изведнъж без нищо да подозирам той ме повлече.След като ме обгърна аз се опитах да направя Шарингана, но нищо не се получи и се отчаях много. Помислих си, че не мога да притежавам шаринган, както някой хора от моя клан.Бурията се засили, а аз помислих, че това е края ми и аз изгледах странно към небето и си мислих.
Хиляди мисли минаха през ума ми.
Казах си че няма да се откажа и затворих очи след, което спрях да мисля за всичко и се концентрирах до краен предел.
-ШАРИНГАН! - изрекох аз и изгледах ярко към луната, защото вече беше нощ, а аз съм тренирал цял ден този Кекей Генкай.
Успях да го направя най накрая и се зарадвах много.
Изглежда един човек с маска направи техниката за ураган.Този човек изглеждаше с жълта маска и един шаринган на едното око.
Той спря урагана и си отиде, а аз нямах време да му благодаря поради това, че се радвах много.
Прибрах се у нас и си легнах като изгасих шарингана си.


Последната промяна е направена от Учиха Итачи на Чет Фев 23, 2012 2:04 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Пон Фев 20, 2012 1:31 pm

Вече имам Шаринган и трябва да наваксам.Имам предвид, да науча нова техника.
-Катон:Дай Ендан, иначе казано пожар.
-Добре тази нинджутсу техника е сложна отвъд представите на един генин.
-Няма значение за мен, искам да науча колкото се може повече техники.
Включих Шарингана си и се приготвих за техниката.
-Катон: Дай Ендан! - казах аз и се показа едно пушаче.
Реших да пробвам пак.
-Катон: Дай Ендан!
Пак се появи пушек.Изнервих се и се концентрирах.
-Катон: Дай Ендан!
Този път се появи много малко огън.Казах си, че е по-добре от нищо все пак.
-Катон: Дай Еднан! Появи се пожара, който исках да направия.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Вто Фев 21, 2012 3:53 am

Саске дойде на мястото за тренировки.Той си намери едно место на което имаше сянка.Съблече си ризата защото беше много топло и я хвърли на земята.И каза:
-Добре!Вече усвоих катона и сега ще уча нов катон който е Katon: Phoenix Immortal Fire Technique.
Това беше техника,която прави дъжд от малки огнени топки.Тя може също да се използва да се скрият кунай които могът да се използват за изненадваща атака срещу врагът.
Саске се концентрира и започна да тренира.Той каза:
-Сега ще трябва да се науча да направя катона на малки огнени топки.Хмм...колко ли време ще отнеме?
Чернокосото момче направи знаците за техниката,но не успя да направи малки огнени топки ,а направи една голяма.В продължение на 20 минути Саске тренираше усърдно,но не успяваше да направи техниката.Изведнъж Саске се просна на земята изморен и каза:
-Трябва да си почина малко.Тъкмо ще си вазвърна силата ,а и малко от чакрата.
Момчето лежа 5 минути и изведнъж скокна ,изтри потта от челото си и каза възклицателно:
-Тази техника ще я науча колкото и време да ми отнеме!
Той се опитваше и опитваше,но за съжаление нищо.Саске не се предаваше.Момчето беше много изморено и едвам се държеше на крака и изведнъж събра сила скокна във въздуха и каза:
-Katon: Phoenix Immortal Fire Technique-изведнъж под него се изля дъжд от малки огнени топки.
Саске се зарадва ,че е научил и тази техника взе ризата си и се запъти към своята къща.
avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Вто Фев 21, 2012 12:50 pm

Следващата техника на Итачи е Crow Clone Technique.Тази техника прави брой клонинги от птици, но ако се направят повече от 30 клонинга може сериозно да намали чакрата на един обикновен шиноби.
-Така,тази техника може да ме изтощи до край, но аз трябва да я науча.
Съсредоточих чакрата към тялото си, успокоих се и затворих очи.
Отворих ги и казах:
-Crow Clone Technique!
Появи се едно черно врапче, което ме гледаше 3 секунди и умря.
-Е, не очаквах да стане от първият път.
Съсредоточих чакрата към тялото си, успокоих се и затворих очи.
-Crow Clone Technique!
Появиха се две връбчета, а аз страшно много се изнервих.
-Добре, сигурно има и нещо, което пропускам.
-Разбира се, как да направя клонинг, като не съм направил и един знак.
Съсредоточих чакрата към тялото си, успокоих се, направих знаците и затворих очи.
-Crow Clone Technique!
Появи се чисто мое копие, а аз върлних един кунай, за да видя дали найстина е от птици.
-Да, успях и със тази сложна техника.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Сря Фев 22, 2012 11:29 pm

Саске дойде и започна да учи нова техника,която се казваше Shadow Windmill.Преди да дойде тук той се беше отбил в магазина за оръжия и си купи един Windmill Shuriken.За да направиш тази техника казано на кратно ти трябва един Windmill shuriken.После да го хвърлиш и да направиш още един ,който ще се крие под сянката на първият шурикен.Това служи като изненадваша атака.
Момчето си изпука връта и каза:
-Добре започвам.
Саске хвърли шурикена напред,направи техниката за клониране ,но ширикенът който той направи не беше точно под сянката на първият шурикен.Чернокостото момче се намуси взе шурикена си и пак се пробва,но не се получи нищо.Саске каза:
-Не мислех ,че ще е толкова трудно..но трябва да науча техниката.
Саске се опитваше и опитваше ,но нищо не ставаше.Саске не се предаваше и си казваше:
-Никога няма да се предам колко и време да ми отнеме.Ще науча тази техника!
Той се измори и легна на земята да си почива.Имаше лек ветрец.Момчето гледаше към небето и размишляваше.След 10 минути почивка Саске бодро стана и яростно хвърли шурикена към един камък,след което направи знаците за техниката и изведнъж се появи шурикен точно под другия.Двата шурикена се движеха като един и изведнъж се забиха в камъка.Саске се усмихна,отиде взе си шурикена и се запъти към къщата си.
avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Пет Фев 24, 2012 1:50 am

Итачи дойде на площадката за тренировки и се излена спокойно на сухата трева да размишлява коя нова техника да изучи.Днес реши да изучава Clone Great Explosion.След като има техниката Crow Clone Technique ще може да прави много добра комбинация докато има клонинг до опонента му.След 10 минути лежене на тревата Итачи стана и започна упражнения.
Направи 1 клонинг и си направи чучело от дърво, след което прати клонинга към дървото и викна:
-Clone Great Explosion.След което, клонинга се разкъса, но нямаше разруха.
Момчето си каза, че няма как от първият път да стане.Изисква много трениране и сила.
Итачи реши да пробва пак.
-Clone Great Explosion.Същата работа, както и предишният път.
Момчето не се отказа и направи около още 20 пъти техниката след което падна на земята от преумора.
Момчето се замисли какво може да е пропуснало, като всичко прави точно, но нищо не се получава, само един дим.
Имах една джобна книжчица с много джутсута и тетхните теории.Научих няколко нови неща за тази техника и се замислих, какво не правя както хората.
Реших да пробвам още няколко пъти с тези нови неща, които научих от книжката.
-Clone Great Explosion.Експлозията се получи, а аз се зарадвах много от добре свършената работа и добрият краен резултат.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Пет Фев 24, 2012 10:25 pm

След като Итачи има Шаринган, той реши днешната техника да е генджутсу. Journey into Black Darkness Technique е тази техника и тя създава пълен мрак за очите на жертвата тази техника не може да се премахне с Кай, но когато Итачи пойска може да я спре.Също така тази техника не изисква никакви знаци.Изисква само Шаринган.Беше казал на едно младо момиче да му бъде опитната мишка, а тя се съгласи.
Разбира се, Итачи активира своят Шаринган, съсредоточи се и направи техниката.
Итачи попита мило момичето техниката дали е подействала, а момичето кимна в знак за "не".
Итачи се изнерви леко и погледна с снижени очи.Беше забелязал, че колкото повече време ползва своят Шаринган, започва да го боли главата.
Итачи реши пак да пробва това Генджутсо, не зависимо от главоболието и се съсредоточи като погледна момичето със строг поглед.
Направи техниката и попита момичето получило ли се е нещо, а то пак кимна за "не".
Главоболието продължи, но Итачи реши да пробва още няколко пъти.
Погледна момичето, съсредоточи се и направи техниката.
Итачи падна на земята заради главоболието и спря Шарингана си.
Изведнъж дойдоха някакви обирджии, за да оберат момичето, но аз станах и ги погледнах.
Единият ме изгледа странно, а аз продължих да го гледам и пуснах Шарингана си.
Той ме погледна оплашено и кимна на другите, че са в беда.Каза на другият обирджия до него, че имат проблем, защото съм от Учиха.
Той се ухили и му каза, че с неговите нинджа умения няма как един генин да го победи.
Нахвърли ми се, а аз не спирах да го гледам.
Реших, че това е моят момент да направия техниката.
Съсредоточих се и не спирах да го гледам.
Забих му здрав поглед и активирах техниката.Той се спря за малко а аз го гледах гневно.
Каза на другите, че нещо му е станало с очите.Аз се ухилих и погледнах другият без да местя главата си.Той ми се нахвърли, а аз му приложих техниката и на него.
Усетих как нещо става със шарингана ми и затворих очи, като избегнах атаката и не можах да направя техниката.
Отворих очи и момичето ми каза, че има малка промяна в очите ми.Каза ми, че от два ириса вече имам три.Зарадвах се на еволуцията на очите ми и забелязах как болката на главата ми взе да изчева, след което се усихнах леко и погледнах този който ме нападна.
Съсредоточих се и активирах своята нова техника генджутсу.
Също както и предишният, той се спря и каза, че не може да вижда.
Третият ги взе и ги отнесе някъде.
Благодарих на момичето и отидох към библютеката на Суна за някой книга с нова техника.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Съб Фев 25, 2012 5:42 pm

Тъй като Итачи беше започнал с Демоничните илюзии, реши следващата му техника да е Demonic Illusion: Shackling Stakes Technique.Тази техника е много опасна и може да убие човек.
Трябваха му разбира се опитни мишки и извика местните нинджи бандити да го последват, защото е знаел някаква къща с много ценни златни неща вътре.
След като стигнаха на Тренировачната площадка аз им казах че мъжът на жената е вътре, а той е много опитен и е от АНБУ.
Пробвах техниката няколко пъти, докато те нищо не подозират, но нищо не се получи.Сигурно, защото не бях включил Шарингана си.
Усмихнах се как може бандитите да са толкова тъпи и продължих с тренировките по техниката.
Съсредоточих чакрата си и затворих очи.Избрах си един мусколест от крадците и пробвах техниката към него, но пак нищо не се случи.
Единият, по-умният, от тях ме попита за какво съм си включил очната техника и защо съм се загледал към тях.
Не ми хрумна нищо на ум и се усмихнах силно.
Казах им, че съм ги излъгал и единият извади една Катана, след което аз направих каварими и излязох зад него.Хванах го за рамото и го стиснах на място на което имаше рана.
Той изпусна катаната от болка а аз я хванах.Не исках да го убивам, защото нямаше да имам опитна мишка за техниката.
Завързах го за едно дърво и видях как другите му приятели избягаха и го изоставиха.
Съсредоточих чакрата си и затворих очи.
Отворих очи и се опитах да направя техниката.
Изведнъж видях как той се премества в друг свят.Червен свят, след което паднаха 4 кола от въздуха и го пронизаха.Ако беше изпратил Итачи 5 кола(максумът), можеше и да го убие, но Итачи не е убиец и направи само 4.
Отвързах го и му казах, че ако каже нещо на някой ще се върне и няма да го щади.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Вто Апр 10, 2012 7:36 pm

Итачи дойде на площадката и седна да помисли коя техника да тренира.След като помисли 2 минути и реши, че следващата техника ще е призоваваща техника.Техника за призоваване на птици.Призоваващите техники са много трудни за начинаещи.След като вече си направил първата си техника за призоваване, другото е лесна работа.Итачи хапна една порция рамен и започна да се концентрира.Съсредоточи се върху чакрата в ръцете, краката, главата и въобще по цялото тяло.Наложи се да прекъсне концентрацията си, защото беше забравил да отгърне на страницата със знаците за техниката.Направи всичко на ново и зачака да види дали нещо ще дойде.Нямаше нищо.Момчето не се разочарови и си каза, че ако иска да стане чуунин, трябва да вярва в себе си и никога да не се предава.Итачи погледна още 1-2 пъти знаците и пробва отново.Ухапа си ръката, направи знаците и сложи ръцете си върху земята.Появиха се знаци и се появи някакво малко, говорещо гарванче.
-Какво?-Къде е баща ти? - каза момчето.
-Не знам, ама ако искаш да викна бате да ти каже?
-Добре, викни го.
Появи се някакъв друг гарван, който беше малко по-голям от поредишния.
-Къде е баща ти? - попита Итачи.
-Вечеря.-След около 20 секунди сигурно ще е готов.
Момчето зачака 20 секунди и беше на път да призове гиганта, но вторият гарван го спря.
-Не го призовавай без причина.Той не обича да го викат ей така.
-Добре.Ако искате да бъдете полезни ми викнете 2-ма, 3-ма елитни престъпника, за да ма причина да го повикам.
-Тъй вярно.
След 10 минути гарваните се върнаха при момчето и водеха 2 престъпника.
-Призоваващо джутсу! Призоваване на крал гарван.
Появи се един 30 метров гарван замаха 3 пъти с ръце.Престъпниците бяха запратени на дълеч и се бяха ударили в един магазин.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Вто Юни 12, 2012 12:36 am

Момчето реши да научи една много силна техника на Мангекю Шарингана.Това беше богът Сусано'о.Итачи беше много радостен, но гледаше да скрива емоциите си, именно, защото характера му беше доста сложен и разбъркан.Момчето започна да се концентрирва.След дълго време концентрация, една малка птичка падна на гърба му.Това прекрати всичко и момчето трябвае да опита отново.Итачи не беше човек, който се нарви много.Напротив!Беше доста спокоен младеж и добър човек.След дълго размишляване около техниката, най-накрая реши да започва с техниката.Включи Шарингана си, след което последва трансформация.Итачи извади своят свитък с техниките на Учиха и потърси Сусано'о.След като го намери, започна да чете.След като приключи с четенето реши да започва и с практическата част.Това беше най-трудното нещо от усвояването на техниката бог.Всичко беше по план.Момчето започна да събира чакра в най-близките до кожата точки и гледаше да я изкара.Това беше част от концентрацията и първата част от усвояването.На няколко пъти, чакрата се контрираше и нараняваше Итачи.Това не спря момчето и той продължи.Хлапето знаеше, че ноговият Мангекю е още в слабата си форма и реши, че за да направи Сусано'о, трябва да го развие.Започна да медитира и да генерира още повече чакра в себе си.Знака на мангекюто му все повече се променяше.След като Итачи реши, че това е достатъчно, Започна концентрация върху Сусано'о.Чакрата му се местеше от чакра точките и отиваше в други.Това помагаше на младежа, като го занимаваше и го учеше да изразходва по-малко чакра.Най-накрая премести всичката си чакра към абсолютно всички чакра точки и потоци, като с това спря всичкото местене.Малко му беше трудно да държи две мангекю очи и стоеше с едно.Плавно отвори и другото, като каза:
-СУСАНО'О!
Някаква оранжаво-червена мощ се появи и обгърна тялото му.Итачи знаеше, че това е Сусано'о и вдигна ръката си.Бога също я вдигна.Това което правеше младеже беше точно, като това, което правеше и скелета.След малко тренировка с новата си придобивка разбра, че благодарение на мислите си контролира бога, а не на движенията си.Той свали ръката си, като накара Сусано'о да не я мести.Странно беше, че на картината в свитъка бога не приличаше на този на Итачи.От любопитство прочете долният текст и разбра, че неговата не е пълната Сусано'о форма.На Итачи приличаше на малък скелет, а пълната беше огромна.След усилени тренировки, момчето успя да докара до огромната пълна форма.След време започваше да го боли главата и да тече кръв от окото му.Итачи го спря и се запъти към вкъщи.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Шикамару on Вто Юни 12, 2012 2:03 am

Итачи найстина успя да отключи истинската Сусано'о мощ,но само до там.Той не успя да направи пълната Сусано'о форма.Предстояха му още тренировки до усфояването и.

П.П-Честито първа форма на Сусано'о Итачи.Под първа форма имам предвид:

_________________
avatar
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 21
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Итачи on Вто Юни 12, 2012 3:04 pm

Днес Итачи реши да потренира отново неговата най-силна част от техниките.Това са генджутсутата и доуджутсутата.Новата техника беше и доуджутсу и генджутсу.Генджутсу:Шаринган.
С тази техника, можеш да видиш всичко през очите на дадена личност и да прочетеш мислите му и скритите неща.Макар да прави доста интересни неща, тази техника е много лесна.Всеки, който притежава Шаринган -3 ириса или Мангекю може да я направи.Дори и да имаш едно Шаринган око, техниката пак ще проработи.Не е нищо сложно.Просто трябва да се вгледаш в очите на човека и да се концентрираш.
-Сенсей, днес искам да науча Генджутсу:шаринган техниката! - каза сериозно Итачи пред сенсея.
-Ако може да ми бъдете мишената - попита отново младият нинджа.
Първоначално сенсея се замисли, но видя, че Итачи е сигурен в себе си и много иска да научи техниката.Това го разубеди и се съгласи.
Докато гледаше сенсея с усмивка, очите му се трансформираха в Шаринган.Момчето се концентрира и за около 5 минути гледаше сенсея в очите.Това доста изтощаваше Итачи и чакрата не му стигаше за генджутсуто.Момчето се спря за и реши, че ако Шарингана го изтощава, ще трябва да се научи да използва по-малко чакра.Седна и започна да мести чакрата си към чакра точките и накрая я раздели, за да може във всеки поток да има чакра.
След като приключи, застана на позиция и отново включи Шарингана си.Усещаше се, че разместването на чакрите имаше ефект и сега момчето използваше много по-малко чакра.След няколко минути, Итачи забеляза, че сенсея започва, като чили да се парализира.Случваше се нещо необяснимо.Оставаше само сенсеят да каже справило ли се е момчето.Момчето спря Шарингана си и зачака отговора на сенсея.
avatar
Учиха Итачи
Генин
Генин

Брой мнения : 132
Points : 142
Join date : 10.02.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Шикамару on Вто Юни 12, 2012 3:31 pm

Сенсея беше леко замаян,но когато се поокопити,каза на Итачи:
-Мисля,че се справяш с генджуцуто,но все пак ти трябват още тренировки,за да стане като на велик Учиха.Това генджуцу ми отне време,но все пак успях да се измъкна.
Трябва да продължаваш с тренировките.
След това учителя направи един клонинг и добави:
-И можеш да се упражняваш с клонинга.Когато се получи напълно генджуцуто ти,клонинга ще се пръсне на бял облак.
avatar
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 21
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

http://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Пет Юни 22, 2012 2:11 am

Саске дойде в гората на Суна и реши да научи още един Катон,защото много добре се справяше с Катон техниките.Беше си взел вода от вкъщи защото беше адска жега.Той реши да научи Katon: Dragon Flame.Това джутсу генерира аура на пламъците около потребителя и го изпраща към врага,обикновено се ръководи от нещо като жица.И така Саске започна тренировката.Той изрече:
-Katon: Dragon Flame-след което около него се образува огън и реши да го изпрати към един голям камък,но за съжаление огънят падна пред него.
След това отново опита и каза:
-Katon: Dragon Flame - но пак не стана нинджутсуто.
Изминаха 20 минути тренировка ,но той не успяваше да направи джутсуто. Най-накрая седна на земята отвори шишето си с вода пийна малко вода,стана избърса потта на челото си и извика:
-Сега ще науча тази техника !
Каза:
Katon: Dragon Flame и около него се появиха огъни ,той си мислеше:До тук добре сега само трябва да насоча огъня към камъка.Той се съсредоточи и успешно успя да оцели камъка с огъня.Саске се зарадва ,че научи нова техника взе шишето си с вода и се запъти към къщата си.
avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Нед Юни 24, 2012 4:58 am

Днес Саске реши да научи шарингана.Шарингана беше специална техника за неговия клан и само членовете на клана Учиха имаха тази техника.Чернокосото момче си мислеше:
-Добре,тази техника може да се научи само по 2 начина единият е когато ти си в опастност и има шанс да го събудиш у себе си и другият начин е когато искаш да спасиш свой приятел.
И изведнъж в гората на Суна Саске забеляза ,че идва пясъчна буря и той каза:
-Добре това е шанса ми да се сдобия с Шаринага!-и така Саске се запъти към пясъчната буря.Преди момчето да влезе в бурята той и сложи едни очила за да не влиза пясък в очите му.Саске влезна в бурята спря се на едно место и каза:
-Шаринган-но нищо не стана.Опита още няколко пъти и си каза:
-Не мога да събудя шарингана и мисля че това е краят -защото момчето не виждаше нищо в тази буря и мислеше ,че ще умре,но той си спомни моментите в който той беше научил толкова трудни техники и каза:
-Няма да се предам докато не се науча!
Саске застана на едно место концентрира се и не се вълнуваше от нищо друго освен от това да научи техниката и извика:
-Шаринган !-и той успя да научи шарингана
Бурята утихна и Саске много беше зарадван заради новата техника ,която той получи.Неговият шаринган беше с 3 ириса.Радостното момче се запъти към своят дом.
avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Учиха Саске on Сря Юни 27, 2012 1:06 am

Саске пристигна в гората на Суна и реши да научи нова техника.Тя беше Чидори.Саске трябваше да събере голямо количество чакра в едната си ръка за да създаде чидорито.И така момчето започна тренировката.Саске се концентрира върху ръката си ,за да премести голямо количество чакра за да направи чидорито.Чидорито беше нещо като светкавица.
Чернокосото момче се опита да направи чидорито но не успя,не успя да премести количеството чакра в ръката си.В продължение на 10 минути момчето се опитваше и опитваше и изведнъж премести количество чакра в ръката си ,но количеството не беше голямо а много малко,но той си каза:
-Добре,това е напредък.Ще успея да направя тази техника независимо колко време ще ми отнеме!
Саске продължаваше и продължаваше да се опитва да направи техниката.Измиха 30 минути и Саске реши да си почине.Той намери едно место със сянка и реши да седне там.Докато седеше момчето размишляваше как да направи тази техника.Саске извади един сандвич,който беше направил по-рано и започна да яде за да си възвърне силите.Мислеше си той:
-Как да направя тази техника?Хмм.. ми ако използвам шарингана си,дали ще ми помогне?-чудеше се той
Момчето изяде сандвича изправи се на крака и каза:
-Шаринган!-Той включи своя шаринган и започна да се опитва да направи чидорито.
Саске се концентрира много в своята ръка и изведнъж в ръката започна да се пълни чакра,която беше много повече от миналия път и тя се превръщаше в светкавица.Чуваха се някакви писъци от светкавицата и той се отправи към един голям камък ,за да изпробва техниката.Той удари камъка и той се разпрадна на малки парчета.Саске подскокна от радост и каза:
-Да успях и научих тази силна техника !
И така момчето радостно се запъти към къщата си,за да си вземе един студен душ.
avatar
Учиха Саске
Генин
Генин

Брой мнения : 41
Points : 47
Join date : 01.01.2012

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Място за тренировки

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите