Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week

Keywords


Мисията на Райкаге - Ц ранг

Go down

Мисията на Райкаге - Ц ранг

Писане  Югито on Чет Яну 27, 2011 12:58 am

Мисията ти е да помогнеш на принцеса Ивона да се върна в селото си.
Тя носи една много ценна огърлица,която според хората пази селото и.
Има опастност от трима генини които да те атакуват и учител който ги води.
avatar
Югито
Генин
Генин

Брой мнения : 2386
Points : 973
Join date : 08.09.2009
Age : 21
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

http://narut0.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге - Ц ранг

Писане  Райкаге on Пет Яну 28, 2011 12:41 am

Райкагето пристигна до портата на Коноха рано сутринта. Там го чакаше момичето и още 2 нинджи. Те не бяха професионалисти. Бяха обикновенни хора от селото, имаха по 1 меч на гърба и нищо друго. А дори не усети да имат чакра.
-Ние сме войни, не сме нинджи- казаха му те- Ще се изненадаш колко сме добри с меча.
-Дано да е така, надявам се да не срещаме тези нинджи.
Селото беше близко до Коноха, на 20 км. Тога беше 2 часа път. Те тръгнаха. През целитя път Райкагето беше нащрек. Изведнъж Райкагето разповяда всички да спрат. Пред тях около дърветата бяха разположени еклслозивни бележки. Ако някой по невнимателен беше преминал през кордата, всичко щеше да експлодира. Точно тогава от 2те страни (ляво и дясно) бяха метнати по 2 куная с експлодиращи бележки. А успя да блъсне 2мата пазачи, а момичето хвана на ръце и скочи от клона надолу. Когато паднаха, бележките експлодираха и към тях надолу се понесоха огромните клони. А използва всичкия шум и падащите клони като прикритие, направи 1клонинг и се покатери на горе по дървото. В същия момент към А изкочи 1нинджа. Тя извади 1 кунай и се засили към него. Райкагето разбра, че това е капан, но реши да го повали. Тогава засече нинджата с куная с обикновен прав удар. Тогава се оказа, че това е било Water Clone Technique. Всичко около А стана във вода. Тогава зад съдесното дърво излезе една нинджа и направи Water Prison Technique. Нинджата с клонинга скочи над А и направи Water Release: Water Dragon Bullet Technique, като искаше да направи стена между момичето и 2та бодигарда и А, за да не може никой да помогне на Райкагето. Други 2нинджи с мечове скочиха към А и го разсякоха. Оказа се клонинг. Електричеството парализира и 3мата (2мата с мечовете и този с Water Prison Technique). Този отгоре още падаше. Тогава мина светкавица, това беше А, той удари едно рамо на нинджата и счупи гръгнака му. Другите 3ма бяха още парализирани. А скочи на Guilottine Drop към учителя, другите 2ма бяха около 20 години, с тях се заеха 2мата бодигарда. Райкагето щеше да прави първата си битка с Jounin ...
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге - Ц ранг

Писане  Райкаге on Пет Яну 28, 2011 5:43 am

Райкагето изполва Lightning Armor техниката, която вече беше усвоил. Той имаше достатъчно чакра и можеше да я поддържа поне 10-15 минути. Той се обърка към двамата боди гарове. Те се биеха със мечовете си срещу 2те нинджи, те същто използваха мечове, без никаква чакра. Противника на А (Сасуми се казваше, както по-късно разбра) използва разсреодоточаването му и го нападна със Water Release: Rising Water Slicer, той имаше къс дебем меч. A използва електричеката броня, за да подобри рефлексите си и да увеличи бързината, той избяга техниката, използва я за прекритие. След това се озова зад Сасуми и се опита да го повали с удар, оказа се отново клонинг. Сасуми беше използвал прикритието, за да направи клонинг. Водата проведе тока и А падна сам в капана си, през това време другата нинджа използва Water Release: Water Dragon Bullet Technique. Драконът се разби в земята и я разцепи. Сасуми си помисли че е оцели А. Тогава Райкагето се появи зад него, нинджата се опита да се защити с меча, А стовари юмрука си Lightning Hammer Arm, със своята елекрическа чакра. Сасуми блокира с меча, Райкагето концентрира силата си и започна още по-силно да натиска. Сасуми беше парализиран, след това меча се счупи, а Сасуми като по чудо отскочи назад. А отскочи също и се засили със Raigyaku Suihei, Сасуми неможеше да избегне, затова направи Water Release: Water Encampment Wall, Райкагето премина през стената, но се парализира заради водата, тогава усили Lightning Armor, тогава превъзмогна водата, но техниката му се беше спряла, успя обача да улови Сасуми за врата.
-Ако мръднеш щети скърша врата-каза му А. През това време 2мата бодиагарда успяха да победат нинджите, те наистина бяха отлични бойци с мечовете си. 2те нинджи бяха мъртви, вероятно бяха генини, дори може би по слаби, в битката си те не използваха чакра.
-Кажи ми откъде идваш, кой те праща. Говори!- продължи А
-Аз съм от един лагер на бандити, нашият водач Суйен каза, че тук е видял нинджа, описа я като теб. Той преследвал момичето което пазиш, но се натъкнал на теб, неговият помощник умрял от твоите ръце, той ще си отмъсти, както и аз- в същият момент, нинджата направи знаци, след което извика -Water Release Genjutsu: Mystic Fog.
А беше в генджутсо, за щастие той беше успял да направи лека имитация на Lightning Armor, след това вкара чакрата в себе си, по този начин се изкара от джутсото. След това се опита да направи воден клониг, но Райкагето го цапардоса с удара си, за жалост нямаше елекрическа чакра в ръката си. Сасуми само изхвърча, след това направи Hidden Mist Technique и избяга. Райкагето се увери, че е избягал, след това се отправиха към селото на момичето, те се движиха по-бързо от обикновено. След 30мин стигнаха, Райкагето получи парите. Една от нинжите му каза, че изпита за чунин щял да започне, той скоро щял да тръгне към Съна. Райкагето обаче нямаше време да го чака и затова се отправи към Суна.
avatar
Райкаге
Хокаге
Хокаге

Брой мнения : 492
Points : 165
Join date : 07.01.2011
Age : 23
Местожителство : Пловдив

Character sheet
Техники на героя:

Върнете се в началото Go down

Re: Мисията на Райкаге - Ц ранг

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите