Naru70
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 134, на Нед Яну 16, 2011 8:39 am
Top posting users this week
No user

Keywords


Гората

5 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Гората      - Page 2 Empty Re: Гората

Писане  Шикамару Съб Мар 10, 2012 4:49 pm

Шикамару трябваше да действа бързо.Какаши вече беше засякъл целта им.
-Тук са-каза Какаши изключително тихо
-Добре нападаме-сякаш Шикамару за пръв път забрави да изготви някакъв план за действие.
Той беше изключително близо до целта си.По време на тази мисия,на няколко пъти феодала му се струваше изгубен,но сега той беше само на няколко метра.Живота на Лорда на Огнената Страна беше в ръцете на Шикамару и той не искаше да се проваля.Защото ако феодала умреше сега,за това ще да е виновен само и единствено Шикамару Нара.
-Стой на място! -извика Ната-та когато видя АНБУ-то.
Тогава нинджата се обърна.Лицето на мисинг-нина се видя,но той побърза да сложи маската си.Тогава Какаши сякаш си спомни нещо и веднага каза на Шикамару:
-Това не е никакъв АНБУ.Това е едно момче от клана Учиха от Коноха.
Шикамару знаеше ,че от клана Учиха има много елитни нинджи,затова дори този нинджа да не беше АНБУ,пак се очакваше да е труден противник.Това обаче не го интересуваше сега,защото той трябваше да спаси феодала и нищо неможеше да го спре.
Шикамару направи една-две крачки напред,но реши да не се хвърля без да мисли,а заговори на противника си:
-Предай ни феодалния лорд иначе,ще се принудим да те заловим.
Другия шиноби не каза нищо.Просто зае бойна позиция,която беше от ясен по-ясен отговор.
-Това ми трябваше да знам-каза Нара-та и се втурна напред.
Извади един кунай и замахмна към Учиха-та.Мисинг-нина обаче отсъпи леко назад,като избегна острието,а след това направи крачка напред като хвана ръката на Шикамару и с едно движение го обезоръжи.Точно тогава Какаши изскочи точно навреме,пред маскираната нинджа и замахна на свой ред с негов кунай.Другия парира с взетото от Шикамару оръжие и така двете нинджи размениха няколко удара,с кунайте си.Нара-та бързо реши,че най-добрия ход в този момент е да използва сянката.Той направи знака Плъх и за миг една дълга черна сянка се плъзна по земята.Шикамару вече беше усвоил тази техника добре и найстина се чувстваше много доволен,когато всеки път виждаше,как сянката му го ''слуша'' все повече и той може да я насочва все по-добре.
Точно тогава обаче,маскираният нинджа вече побеждаваше,Какаши.Мисинг-нина показваше изключителни бойни умения.Какаши рядко успяваше да се защити,затова почти всеки удар на противника му беше успешен.Интересното в ситуацията обаче,беше,че Учиха-та не се опитваше да промуши Какаши с куная си,а му нанасяше удари с юмруци в корема и лицето.Сянката вече,беше много близко до целта си,когато мисинг-нина нокаутира Какаши с един удар в лицето,и нинджата от Коноха падан на земята,изпускайки куная си.
''Това е.Хванах го''-помисли си Нара-та,когато сянката вече беше точно зад Учиха-та,а той не даваше никакви рпизнаци,че я усеща.
Точно тогава обаче,маскирания шиноби отсочи изключително ловко назад,превъртя се един път и се приземи на около метър от Шикамару.Нара-та бързо се окопити от изненадата и извади един кунай,за да уравновеси силите,или поне доколкото беше възможно това.Сега Шикамару осъзнаваше,че противникът му беше много подготвен нинджа.Бойната му техника и тази маневра,която беше направил,за да избегне недоловимата техника на Шикамару-сами говореха за опита на този нинджа.
Точно тогава,когато маскирания Учиха и Шикамару седяха на около метър един от друг,се чу вик отстрани:
-НЕЕЕЕ
Шикамару не беше обърнал внимание на другото момче,което беше паднало до дървото,когато Нара-та пристигна,а сега тичаше напред,готов да се впусне в битка.
Върпоса беше един-Към кого тичаше той?
Шикамару
Шикамару
Генин
Генин

Брой мнения : 341
Points : 402
Join date : 22.08.2011
Age : 26
Местожителство : Коноха

Character sheet
Техники на героя:

https://naru7o.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Гората      - Page 2 Empty Re: Гората

Писане  Учиха Изуна Сря Юли 11, 2012 9:53 pm

Изуна успя да нокаутира Какаши и усети сянката на другото момче. Той ловко я избегна и скочи зад него на около метър.
-Игра със сенки... Нара значи, а? - Учихата бързо се ориентира за противника си.
"Трябва да се отърва бързо от него, може би само едно сплашване ще е достатъчно." Изуна се приготви да замахне с куная към неопитния Шикамару, когато друг кунай препречи пътя му - този на Обито. Момчето се беше изправило и сега се сблъскало с Изуна.
-Няма да те оставя да си тръгнеш просто така! - Обито беше решил твърдо да фразуми приятеля си и избута маската от лицето му, удряйки го.
Изуна се разконцентрира за момент и изведнъж тялото му беше в пламъци. Шаринганът проблясна в очите му и след момент пламъците изчезнаха.
-Генджутсу... знаеш, че това няма да ме спре!
Но независимо от това, краткият момент беше дало времето на Шикамару да реагира и да хване Изуна в своята сянка.
-Ах... - студена пот изби по лицето на Изуна.
Как беше позволил да бъде хванат така? Това лиеше краят? Провали ли се? Никога ли нямаше да види брат си отново? Щеше ли да остави Оромо да вилнее на свобода както си поиска? Но той не можеше да мърда. Намръщи се и потърси погледа на Шикамару със своя шаринган.
-Не го гледай в очите! - Обито предупреди Шика, а после се обърна към Изуна - Сега ще ме изслушаш внимателно...
С провален опит да хване Шикамару в генджутсуто си, Изуна деактивира шарингана си и въздъхна. Тогава Шикамару се приближи и взе пръта, направи знак и развали трансформиращото джутсу - феодалът си спеше спокойно. Какаши също възвърна съзнание.
-Преди това, имам няколко въпроса към теб. - Шикамару се обърна към начумерения Изуна. - А ако откажеш да ми отговориш, ще бъдеш заведен при хокагето...
Изуна затвори очи. "Провалих се." мислеше си той. Обаче точно когато Шикамару задаваше първия си въпрос от нищото някой го срита в гръб и той падна в снега. Обито и Какаши също бяха избутани, а непознатият сграбчи Изуна за яката. Момчето рязко отвори очи, вече освободен от сянката и погледна спасителя си. Това беше Тоби.
-Б... - но Тоби му даде знак да мълчи.
-Добре се справи. - отвърна му Тоби с мек глас. - Сега, да вървим.
Докато Шикамару, Обито и Какаши се свестяваха от внезапната атака, Тоби всмука Изуна през маската си, след което се обърна към тях:
-Хе-хех. Вземете си феодала, той не ми трябва. Това, което наистина исках, сега е у мен. - с тези думи маскираният странник изчезна в пространството както се и беше появил...
Учиха Изуна
Учиха Изуна
Чуунин
Чуунин

Брой мнения : 777
Points : 986
Join date : 21.06.2010
Местожителство : Конохагакуре

Character sheet
Техники на героя:

http://www.draconisnmanga.hit.bg

Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите